Търсене

Коледен концерт ще изнесе Школата по народно пеене с участието на Детски фолклорен ансамбъл "Развитие"

На 12 декември и Школата по китара и тамбура кани на Коледен концерт
Севлиево онлайн
Коледен концерт ще изнесе Школата по народно пеене с участието на Детски фолклорен ансамбъл
Коледен концерт ще изнесе Школата по народно пеене "Шарени цветенца" към Народно читалище "Развитие-1870", с участието на Детския фолклорен ансамбъл "Развитие". 
 
Концертът е на 19 декември 2022 г., от 18:00 ч., в салона на Читалището.
 
Билети за концерта (на цена от 5 лв.) може да се закупят от касата на Читалището в часовете от 8:30 до 17:30, всеки делничен ден. Със събраните средства ще бъде подпомогната дейността на читалищните школи.
 
На 12 декември и Школата по китара и тамбура кани на Коледен концерт. В продукцията ще вземат участие преподавателят Цветан Радков, неговите възпитаници и гост изпълнители от Габрово. Концертът е с начален час 17:30 ч., мястото е Камерната зала на Читалището, входът е свободен. 
 
Славейчетата на преподавателката Цветина Маринова и танцьорите от Детския ансамбъл, с художествени ръководители Весела и Йордан Йорданови, са бисери от фолклорната съкровищница на Народно читалище "Развитие-1870", заради което от Читалището призовават: "Подкрепете българското! Станете част от Коледния фолклорен спектакъл на талантливите деца от школите по народно пеене и народни танци!". 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!