Консултация с водещи дерматолог, неврохирург и ревматолог в МБАЛ „Св.Ив.Рилски“

Като част от здравната инициатива на МБАЛ „Свети Иван Рилски“-Габрово за осигуряване на висококачествена медицинска грижа, през месец март в Габрово ще бъдат д-р Димитър Черкезов, д-р Дамянка Йорданова и д-р Георги Георгиев.

Д-р Димитър Черкезов е дерматолог от МБАЛ „Света София“, специалист в областта на хроничните кожни болести, автоимунните и алергичните дерматози, венерологията, онкодерматохирургията и кожните прояви при вътрешните болести ще консултира пациенти на 2 март 2021 г. /вторник/.

Пациентите с ревматологични заболявания от Габрово и региона имат две възможности за консултация с д-р Дамянка Йорданова от екипа на УМБАЛ „Света Анна” и МЦ „Света София“. Д-р Йорданова е специалист в сферата на диагностиката и съвременното лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат и др. Тя ще приема пациенти на 6.03.2021 г./събота/ и 7.03.2021 г. /неделя/.

Д-р Георги Георгиев е неврохирург от  УМБАЛ “ Медика“ – Русе, с дългогодишен опит в областта на лечение и хирургия на болката, травми на мозъка, гръбначния мозък и периферни нерви, на съдови заболявания на централната и периферна нервна система, на дегенеративни заболявания на гръбначен стълб и др., ще преглежда пациенти на 19 март 2021 г. /петък/.

Пациентите с хирургични и гастроентерологични заболявания все още имат възможност да запишат час за консултация със съответните специалисти - д-р Илия Фидошев - хирург от УМБАЛ  „Александровска“- София и д-р Милена Узунова – гастроентеролог от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“-Велико Търново. Те ще приемат на 20 февруари 2021 г./събота/. 

Посещенията при висококвалифицираните медицински специалисти са срещу заплащане и ще се осъществяват след предварително записване на тел. 066/99 00 90 – регистратура на МБАЛ „Свети Иван Рилски“- Габрово.

 

Кампания за даряване на кръвна плазма в „Идеал Стандарт – Видима“
Здраве
Д-р Диков - онкология, мамология и рентгенография, преглежда на 26 февруари
Здраве
На какво имаме право при зъболекар, който работи с НЗОК
Здраве
В Севлиево ще преглежда д-р Пейо Мишев от УБ "Лозенец"
Здраве
Мобилен екип за ваксиниране по домовете
Здраве
В "Медицински център-1" започва масовата имунизация срещу Covid-19
Здраве
Как ще гласуваме в условията на пандемия?
Здраве
Консултация с водещи дерматолог, неврохирург и ревматолог в МБАЛ „Св.Ив.Рилски“
Здраве
Свободно работно място за лекар обяви МБАЛ „Св. Иван Рилски“- Габрово
Здраве
Пет са временните имунизационни пунктове в Севлиево
Здраве
От утре отваря "зеления коридор" в Медицински център-1
Здраве
Ваксинират целодневно в събота и неделя, следобед през останалите дни
Здраве
Ваксината на Pfizer/BioNTech ще бъде предложена на ангажираните с изборите
Здраве
Записват за прегледи при д-р Бонка Попова за 25 февруари
Здраве
Д-р Николай Цанов - кардиолог, започва прегледи в "Медицински център-1"
Здраве
Ваксини в Севлиево ще се поставят и в неделя
Здраве