Търсене

Кръг от националния шампионат по офроуд се проведе край Севлиево

Кръг от националния шампионат по офроуд се проведе край Севлиево

снимка: Община Севлиево

Между 12 и 14 октомври с. Градница бе домакин на петия кръг от националния шампионат по офроуд в дисциплината "Траял". Организатори на зрелищната надпревара бяха офроуд клуб „Севлиево 4х4 екстрйм“ с подкрепата на Община Севлиево. В късния следобед в неделя, кметът Иван Иванова награди и победителите.  

Изображение - 2439

снимка: Община Севлиево

В клас „Отворен“ призовото място зае пилотът Мартин Методиев с навигатор Мартин Иванов. Двойката стартира под номер 11. Среброто грабна Константин Тодоров с навигатор Стефан Николов, а на трета позиция се класира Виктор Стоянов с навигатор Калоян Казаков.

В клас „Стандартен“ първо място извоюва Бени Бенев с навигатор Пепи Марковски. На второ място се класира Йордан Фотев с навигатор Георги Ингилизов, а третото място зае Светлин Илиев с навигатор Мариян Манолов.

Изображение - 2440

снимка: Община Севлиево

В клас „Модифициран“ първото място е за Милен Златев с навигатор Георги Тихов, второ за двойката пилот – навигатор Цветан Найденов и Христо Александров и трето за Иван Еленков с навигатор Николай Иванов.

В клас „Прототип“ призовата позиция е за Илиян Илиев със своя „паяк“, на второ място е Цонислав Христов с навигатор Здравко Дамянов и тяхната „желязна буболечка“, а трети се класира Стоян Францов, навигиран от Красимир Данаилов с „Вамп Прото АСК Зверино 4х4“.

Изображение - 2441

снимка: Община Севлиево

Догодина на същото място, прикани кметът на Севлиево участниците в шампионата. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!