Красимира Йорданова връчи символа на местната власт на Иван Иванов
Огърлицата - символ на местната власт, сложи на избрания за кмет Иван Иванов заместникът му Красимра Йорданова

от Емилия Димитрова

Изпълняващият длъжността кмет на община Севлиево инж. Красимира Йорданова връчи по-рано днес огърлицата - символ на местната власт, на избрания за трети мандат кмет на Севлиево Иван Иванов. "Аз знам, че Вие имате куража да следвате мисията си, да работите в името на хората от община Севлиево", каза Йорданова в емоционално приветствие към избрания за кмет.

Красимира Йорданова в емоционално обръщение към избрания за кмет на Севлиево

"След всяка битка човек се променя, така както се променя след всяка победа. Вашата победа беше достойна. И нека днешният ден ни подскаже, че промяната, започнала преди осем години, продължава с чиста енергия, осъзната мисия и обновени сили. Аз вярвам и зная, че Вие ще продължите да следвате своята мисия, да извървите пътя, който Ви е предначертан в името на каузата Севлиево и да дадете достоен пример на поколенията след нас", каза още инж. Йорданова. И завърши: "Връчвам Ви с огромна чест символа на местната власт, огърлицата, с която управлението на община Севлиево през следващите четири години е в здрави ръце. Повежалав Ви успешен мандат". 

Иван Иванов и Красимира Йорданова

В отговор новоизбраният Иван Иванов каза: 

"Благодаря на всички, които вярват в това, което правим и ни дадоха време, за да завършим започнатото. Като кмет заставам пред вас спокоен и решен да дам най-добото от себе си за хората от нашата община. Предстои ни мандат, през който трябва да се сбъднат много мечти. Много ще се работи и невинаги ще бъде лесно. Но съм убеден, че общата енергия ще съгради нещо наистина добро през тези четири години. 

Иван Иванов (на трибуната), до него областният управител на Габрово Невена Петкова, Красимира Йорданова - изпълняващ длъжността кмет и председателят на ОИК Севлиево Снижина Дянкова

На избраните за общински съветници и кметове на кметства Иванов каза: "Всеки от нас в тази зала е поел своя дял за каузата Севлиево. Искам да ви призова днес да забравите казаното през кампанията, така както направих аз. Забравете партийните си пристрастия и личните си интереси. Нека да застанем като един отбор, който трябва да извърви мисията си в името на хората. 

Ние сме слуги на народа. Имаме отговорност, по-голяма от нас самите. Да си пожелаем да имаме силите, за да се справим с това, което предстои. Дълбоко вярвам, че когато една работа се върши с любов и уважение към хората, това личи във всеки градеж. Промяната започва от всеки един човек и е дълъг процес, а ние сме призвани да я осъществим".

 

 

ОИК е сезирана за правомощията на Трифон Трифонов като съветник
Политика
Прекратиха пълномощията на Боян Ботев като общински съветник
Политика
Рокада в Общинския съвет, д-р Огнян Пешков излиза
Политика
Още един общински съветник е в несъвместимост и конфликт
Политика
ГЕРБ и ДПС са на път да превземат Общинския съвет
Политика
АБВ внесе сигнал до прокуратурата срещу министър Нено Димов
Политика
Групата на "Ние, гражданите" в Общинския съвет ще е с ново име
Политика
Боян Ботев: „Сгреших. Понасям отговорността за това“
Политика
Постоянните комисии - нагласени и без шанс за промени
Политика
Без изненади бе приет бюджет 2020 на Севлиево
Политика
Още трима общински съветници се заклеха
Политика
С едно извънредно заседание, общинските съветници получиха пълни заплати
Политика
Над половин милион лева в пари и имоти декларира общински съветник в Севлиево
Политика
Боян Ботев: "Щом не искат да чуят нас, ще чуят хората на улицата"
Политика
Емилиян Маринов положи клетва като общински съветник
Политика
Само "Граждани за Севлиево" нямат председател на комисия в Общинския съвет
Политика