Търсене

Криминално проявен севлиевец е задържан в Разград

Криминално проявен севлиевец е задържан в Разград

Четирима мъже, сред които 39-годишен жител на гр. Севлиево, са задържани за притежание на дрога на 26 февруари т.г. на паркинг пред хипермаркет в Разград. Четиримата били в лек автомобил „Пежо“ с плевенска регистрация, управляван от 36-годишен руски гражданин, постоянно пребиваващ в България на адрес в град Искър. В колата пътували още 46-годишен от град Искър, област Плевен и 33-годишен от село Ясен, област Плевен. 

В краката на севлиевеца, возещ се отзад, са открити над 5000 таблетки наркотик. Дрогата, поставена в черна найлонова чанта, била с общо тегло килограм и половина. При извършения нарко-полеви тест иззетите хапчета реагирали положително на амфетамин.

Стойността на наркотиците е оценена на над 44 000 лева. При продажба на уличния пазар обаче, където 1 таблетка амфетамин се търгува за 20 лева, цената на иззетия наркотик ще надхвърли многократно посочената стойност. 

Ден по-късно разградският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура в града и взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 39-годишния севлиевец. Мъжът е привлечен като обвиняем за държане с цел разпространение на голямо количество амфетамини.

И четиримата задържани са криминално проявени и осъждани. Мъжът от Севлиево е  осъждан е в Белгия за трафик на хора. 

"Севлиево онлайн"

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!