Търсене

Крум Дончев и Йордан Стойков - за разумните решения пред Севлиево

Крум Дончев и Йордан Стойков - за разумните решения пред Севлиев

Йордан Стойков и Крум Дончев, скрийншот: БСТВ

Парламентарни избори на 14 ноември 2021

Водачът на листата на "БСП за България" за Седми габровски многомандатен избирателен район Крум Дончев и кметът на община Севлиево в годините 2005-2011 и народен представител в 42-то Народно събрание Йордан Стойков, обсъдиха проблемите и предизвикателствата пред община Севлиево и региона. 

Десетилетния проблем с водоснабдяването на община Севлиево и необходимостта от бързо изграждане на обходен път на Севлиево, която нараства с изграждането на тунела под Шипка,  са глобалните въпроси, по които бързо и резултатно трябва да се започне работа, вместо говорене и обещания, категоричен е Крум Дончев. Това, според него, не трябва да става за сметка на останалите проблеми, които пряко влияят върху стандарта и качеството на живот на гражданите, а в условията на пандемия и върху оцеляването им. 

Дончев смята, че здравеопазването е в тежко състояние и едно от първите неща, които трябва да се направят е лечебните заведения да получат статут на защитени от държавата. Както е известно БСП стои зад идеята болниците да не са търговски дружества, а сред приоритетите на кандидата за народен представител е довършване новата сграда на МБАЛ "Д-р Стойчо Христов".

Особено внимание върху добива и ограничаването му в региона, също е сред водещите приоритети на Крум Дончев. 

"В негово лице виждам човек със сърце и душа, на когото не са чужди надеждите, страховете и очакванията на севлиевци", каза в подкрепа на кандидата на БСП бившият кмет на Севлиево Йордан Стойков. 

Още, вижте във видеото: 

{{YTB:xz7BfUg8n9Q}}

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!