Търсене
Парламентарни избори на 2 октомври 2022 г.

Листата на "БСП за България" - хората с гражданска позиция, личности с енергия, воля и хъс, готови да работят в полза на обществото, не за себе си

Публикация съгласно договор
Предизборен щаб на БСП
Листата на

Листата на "БСП за България" за област Габрово

Изображение - 11286 Валери Митов – специалист в областта на бизнес информационните технологии, магистър „Бизнес информатика с английски език”.

В листата на БСП сме само млади хора, повечето с успешна кариера, други – на старта със своите мечти и амбиции. Ние няма от какво да се срамуваме и сме изпълнени с надежда да променим родното си място с отговорност и всеотдайност.

Народното представителство за всички нас не е самоцел, а шанс да помогнем на региона си.

Няма да е лесно и сега, защото смяната на управленския модел от цели дванадесет години не е приключила. Днес ясно се вижда какво е наследството – нереформирани системи на образование и здравеопазване, корупционни практики в отношението на държавата към бизнеса. И когато кризата все повече и повече се разраства, всички ние сме неподготвени, нямаме възможности за противодействие – налага се да се вземат спешни решения с краткотрайно действие.

Всички сме изморени от политически хватки, борби и кавги, словоблудство и импозантни „лидерски“ изявления. Казал го е преди век и половина голям учител и книжовник – „У нас всичко добро пропада във вражди, наместо да се върши работа“. Затова, да послушаме Данов и да свършим работата. Да създадем закони, които отговарят на изискванията на времето за справедливост и бързо действие. Да изградим образование, подготвящо младите хора за бъдещето, здравеопазване, което наистина лекува, икономика, която да гарантира и обезпечава социалните политики.

Истинският избор на 2 октомври ще бъде между договорките и ясните правила, между високомерието и диалога, между манипулациите и честното състезание, между чекмеджето и бъдещето!

Ето защо, моят призив към вас е да гласувате за хората с гражданска позиция, за личностите с енергия, воля и хъс, готови да работят в полза на обществото, не за себе си.“

Изображение - 11287 Станимир Стойчев - завършил Аграрния университет в Пловдив, общински съветник в Община Севлиево, председател на комисията по земеделие и гори.

С опита, който притежавам в сферата на селското стопанство и неправителствените организации, мога да помогна за развитието на модерно земеделие. Доказал съм го чрез успехите на собственото си земеделско стопанство и наградата, която получих на националното изложение по животновъдство – Сливен 2022“.

Изображение - 11288 инж. Светослав Минчев – с диплома от Технически университет Габрово, специалност „Енергийна техника“. Oбщински съветник в Община Дряново, член на комисията по Финансово-икономическа политика и контрол на обществените поръчки.

Ще допринеса за формулирането на политиките на БСП по отношение на управлението на енергийните ресурси. Считам, че сериозният анализ и обединението на обществото около ясни и конкретни мерки за решаване на кризата предстои. И трябва да бъде извършено в сега, ако сме отговорни пред съгражданите си.“

Изображение - 11289 Иван Халачев - роден в Трявна, възпитаник на Висше строително училище „Любен Каравелов", специалност „Инженер строителство на сгради и съоръжения“.

В момента работя като инвестиционен контрол в частна фирма. Виждам проблемите, които настоящото законодателство не е решило досега в строителния бизнес. Необходимо е да се работи за максимално улесняване на предприемачите и максимално намаляване на бюрокрацията.“

Изображение - 11290 Татяна Йорданова - завършила Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов, специалност „Счетоводство и одит на нефинансовите предприятия.

Като председател на младежкото обединение на БСП в Трявна мисля, че съм наясно с проблемите на младите хора. Ще направя всичко по възможностите си да привлека повече млади хора да участват във формирането на политиките за младежта“.

Изображение - 11291 Детелина Кьосова - бакалавърска степен „Политология“, магистърска степен Здравен мениджмънт“. Общински съветник в Дряново, кмет на Царева ливада.

Реших, че мога да съм полезна в екипа на БСП с опита ми на кмет. Близо съм до хората, мога да преценя кои държавни практики и политики са от полза за хората в общините и създават възможности местната власт да работи спокойно“.

Изображение - 11293 Генади Цитлакидис - завършил Национална спортна академия „Васил Левски“.

Като експерт за младежта и спорта в Община Дряново и изпълнителен директор на ФК „Локомотив“ - Дряново допълвам експертизата на екипа чрез конкретния си опит за развитието на спорта. Известен съм сред спортните клубове в областта, познават ме добре. Сигурен съм, че мога работя успешно за привличане на инвестиции за нови спортни съоръжения“.

Изображение - 11292 инж. Емилиян Мариновдиплома по "Енергетика" от Техническия университет в Габрово и "Финанси и Мениджмънт" от Стопанската академия в Свищов. Общински съветник в Община Севлиево, член на комисията по Екология и рационално използване на природните ресурси.

Включвам се в екипа чрез опита ми на изпълнителен директор на „Делта Стар“ АД, фирма, която доказа, че успешно може да се справи с предизвикателствата на непрекъсваемото сервизно обслужване на електросъоръженията, развитие на дейности по тяхното проектиране и изграждане. Мога да работя за развитие на национални политики за създаване на условия за успешно развитие на бизнесите, правилно структуриране и управление на ресурсите“.

 

Номерът на листата на „Коалиция за България“ за седми многомандатен район – Габрово е 28.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!