Търсене

Любител на моторни инструменти от Богатово се оказа крадец

Любител на моторни инструменти от Богатово се оказа крадец

Мъж от с. Богатово, на 19 г., бе уличен в три кражби от къщи в селото, и трите на моторни инструменти. До уличаването му се стигнало след оперативно-издирвателни мероприятия във връзка с подаден сигнал за кражба от дома на 58-годишен жител на селото. Покрай тази кражба лъснали и други две, за които не е подаван сигнал. 

На 10 февруари, около 10.00 ч. в полицейското управление на Севлиево е съобщено, че в периода от 27 януари т.г. до 10 февруари същата година, от гараж в с. Богатово са откраднати флекс и дрелка на известни марки. След извършения оглед на място и в рамките на образуваното досъдебно производство, разследващите стигнали до 19-годишен младеж от същото село. Откраднатите вещи били намерени и върнати на собственика, а извършителят на кражбата привлечен в качество на обвиняем.

При допълнителни оперативно-издирвателни действия, било установено, че същия младеж е извършител на други две кражби - два моторни триона, собственост на жители на с. Богатово, за което в РУ Севлиево са образувани досъдебни производства.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.