Търсене

„Магията балет” в концерт представя школата на Иванка Цанова

На сцената е балетната школа на НЧ „Развитие-1870”

Снимка: Минчо Тодоров

Школата по класически и модерен балет при Народно читалище „Развитие-1870” ще представи концерта „Магията балет”. Спектакълът ще бъде на 10 май, от 18:30 ч., на читалищната сцена. 

На сцената освен ефирната красота на балерините на Иванка Цанова, зрителите ще видят завладяващи декори и игра със светлината - всичко, за да се потопят във величието на балетното изкуство.

Концертът е част от богатия събитиен калейдоскоп с мото „С читалището в сърцето” по повод 11 май – празника на читалищния храм на духовността в Севлиево. Организаторите на поредицата с мероприятия са предвидили за всекиго по нещо с идеята под светлините на прожекторите да са всички школи, състави и клубове по интереси с техните таланти – стотиците родолюбиви сърца, тупкащи в един ритъм. Кулминацията на събитията ще е на 11 май с празнично дефиле на таланта и фолклорен концерт на площад „Свобода” в Севлиево.

Входът за балетния спектакъл е 5 лв. Билети могат да се закупят от касата на втория етаж в НЧ „Развитие-1870”. Средствата от продажбата на билети ще подпомогнат дейността на Школата по класически и модерен балет. 

 

 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.