Търсене

Мъж е наръган с неизвестен засега предмет в с. Крушево, по неофициални данни е извън опасност за живота (обновена)

Емилия Димитрова
Нагъл крадец грабил в севлиевска фирма, води се разследване

Вчера, 3 януари 2024 г., мъж на около 50 г. е бил наръган с остър предмет в севлиевското с. Крушево. Според неофициална информация мъжът е настанен в лечебно заведение и няма опасност за живота му. 

За случая към момента няма информация в бюлетина на полицията, всичко, което е известно към този час, "Севлиево онлайн" научи от кмета на селото Айхан Ибрям, но и той не знаеше много.  

Според неговия разказ инцидентът е станал около три часа следобед. Спречкали се съседи - студентка и пострадалия, и двамата жители на с. Крушево. Мъжът имал цех в селото. Какъв е поводът за спречкването не е ясно, но по всяка вероятност то е ескалирало, за да се стигне до физическа реакция от страна на студентката. Последвало наръгване на мъжа, откаран от близките си в болница. 

Полицаите са извършили оглед на мястото на инцидента веднага, след като са получили сигнал и втори оглед тази сутрин. Заради липсата на официална информация, няма яснота има ли разпитани, кои са те, какво е провокирало агресията и дали има задържани. 

При наличие на нова информация "Севлиево онлайн" ще информира читателите си.  

Към 17.20 ч. днес от Областната дирекция на МВР потвръдиха за "Севлиево онлайн", че е извършен опит за убийство в с. Крушево, както и че разследването се извършва под надзора на Окръжна прокуратура Габрово. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.