МБАЛ "Св. Иван Рилски" в Габрово празнува първи рожден ден

Д-р Ина Филипова: „Убедена съм, че ще успеем да наложим името на МБАЛ „Свети Иван Рилски”-Габрово като еталон за качествена медицинска грижа”

Днес, по време на  тържественото отбелязване на първия рожден ден на болница „Свети Иван Рилски“-Габрово, пред лекарите и специалистите по здравни грижи, управителят на лечебното заведение д-р Ина Филипова, сподели:

„Отбелязваме една година от откриването на МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Габрово, на първи юни, Денят на детето. Ден, който свързваме с искрените детски усмивки, със светлината в техните очи, с невероятната способност на децата да изживяват пълноценно и най-малките радости.

Усмихвам се, защото съм сред хора, на които съм се доверила и с които знам, че мога да продължа напред. Щастлива съм, защото виждам как една мечта се превръща в реалност. Знам също, че пътят, по който вървим, не е лесен. През тази една година преминахме през много трудности, препъвахме се, понякога сякаш усилията ни изгубваха смисъл, а предизвикателствата на времето, в което живеем, бяха на ръба да победят силите ни. Но ние успявахме да ги преодолеем, защото работихме заедно. И ще продължим да работим заедно!

Днес празнуваме едва първия рожден ден на болница „Свети Иван Рилски“- Габрово, но знам, че ще успеем да наложим името ѝ като еталон за качествена медицинска грижа. Предпоставките за това са повече от категорични - вашата висока квалификация като лекари и професионалисти по здравни грижи, комфортните условия и модерното оборудване на болницата.

Предстои ни още много труд, но ние ще удвоим усилията си. Предстоят ни нови предизвикателства, но ще докажем, че можем да преодолеем всяко изпитание с воля, с дисциплина и всеотдайност. И към старите знания и мъдрости, на които са ни учили книгите, ще добавяме новите възможности на съвременната техника, за да продължим да предлагаме на своите пациенти най-добрата грижа за тяхното здраве.

Честит празник!

До края на юни ще се актуализира протоколът за лечение на Ковид
Здраве
Извънредната епидемична обстановка се удължава до 31 юли
Здраве
Лекарствата по НЗОК до 30 юни се отпускат само по рецептурна книжка
Здраве
Д-р Пейо Мишев от УБ "Лозенец" ще преглежда на 24 и 25 юни
Здраве
Консултации със специалисти в МБАЛ „Св. Иван Рилски“- Габрово през юни
Здраве
Нов ред, за да няма пренареждане при чакащите за трансплантация
Здраве
Област Габрово все още е в червената зона, поставени са 9270 ваксини
Здраве
Д-р Диков - онкорентгенолог-мамолог, преглежда на 25 юни
Здраве
Цифровият сертификат за преболедували COVID-19 е достъпен
Здраве
ЕС даде съгласие за цифровия сертификат за Ковид-19
Здраве
Д-р Димитър Димитров - УНГ, ще преглежда на две дати през юни
Здраве
МБАЛ "Св. Иван Рилски" в Габрово празнува първи рожден ден
Здраве
Анализ на причините за високата смъртност от Ковид, поиска здравният министър
Здраве
Постковидов синдром лекуват в болница "Царица Йоана" в Трявна
Здраве
Възможност за преглед при специалист по УНГ болести в края на юни
Здраве
Министър Кацаров: Нямам съмнения в правилността на действията си
Здраве