Търсене

Младежки лагер за ученици по основи на икономиката и бизнеса ще се проведе през юли в Боженци

Младежки лагер за ученици по основи на икономиката и бизнеса ще се проведе през юли в Боженци

Снимка: Областен информационен център, архив

Младежки лагер по основи на икономиката и бизнеса ще се проведе от 19 до 23 юли тази година в Боженци. Участие могат да вземат ученици от 15 до 19 години от областите Габрово и Ловеч.

Лагерът дава разбиране за основните икономически принципи, европейските ценности, светът на пазарната икономика и ролята на предприемача. Участниците в него ще развият предприемачески мироглед, креативно мислене, увереност в собствените сили, умения да формират поглед за света, като място изпълнено с възможности, информират организаторите.

Учебното съдържание е разработено от фондация „Бауерзакс“, популярна със създадената през 2015 г. образователна програма Предприемачът като откривател

Чрез игрови ситуации участниците ще провокират своя предприемачески потенциал, ще преминат през предизвикателството да работят в екип, ще се срещнат с успешни предприемачи и хора от света на бизнеса, ще получат професионална диагностика от психолози на своя талант, както и сертификат за преминато обучение.

Лагерът ще се проведе от 19 до 23 юли 2022 г., участниците ще са настанени в къщи за гости в Боженци на пълен пансион – нощувки, закуски, обяди и вечери.

Таксата за участие е 270 лева. Записването продължава до набирането на необходимата бройка от по 10 ученици от Габровска и Ловешка област. Записването става чрез попълване на заявка. Срокът за изпращаве е до 15 юни 2022 г. на ел. адрес: europedirect@chamber-gabrovo.com. С общите условия и заявка за участие в лагера може да се запознаете на сайта на Габровската търговско-промишлена палата с адрес: https://chamber-gabrovo.com/leten-lager-po…/

Лагерът се реализира в партньорство между Европейски информационен център Европа директно ГабровоОбластен информационен център - Габрово и Фондация Бауерзакс.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!