Търсене

Момче на 17 г. без книжка, с 2.37 промила алкохол и нерегистриран мотоциклет катастрофира и се потроши

Севлиево онлайн
В Габрово разбиха схема за фалшиви Ковид сертификати

Момче на 17 г. е в габровската болница, след като се заби в паркиран товарен камион в с. Малки Вършец. Младежът е със счупена дясна ключица, открита фрактура на лява ръка и счупени пръсти на ляв крак, без опасност за живота.

Няколко са нарушенията в този инцидент. Според бюлетина на полицията става въпрос за неправоспособен водач, употребил алкохол, шофирал с несъобразена скорост нерегистриран мотоциклет.

Случаят е от вчера, 29 август. Малко преди шест часа вечерта в Районното управление на Севлиево постъпва сигнал за пътнотранспортно произшествие в село Малки Вършец. На място незабавно са насочени екипи на „Пътна полиция“ и Спешна помощ.

Пристигналите екипи установяват, че се касае за 17-годишен младеж от Габрово, който управлявал мотоциклет „КТМ 250 SXP” с несъобразена с пътните условия скорост. Той губи контрол на десен завой, навлиза в насрещното движение и се удря в паркиран товарен автомобил.

Екипът на Спешна помощ го е транспортирал до габровската болница. Междувременно текстът за алкохол установява 2.37 промила. Допълнително е станало ясно, че водачът е неправоспособен, а мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред.

По случая е образувано досъдебно производство.   

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.