Търсене
В ДКЦ-1-Севлиево

На 7 октомври д-р Алдин Али, кардиолог в Аджибадем Сити Клиник, ще преглежда в Севлиево след предварително записване

На 7 октомври д-р Алдин Али, кардиолог в Аджибадем Сити Клиник, ще преглежда в Севлиево след предварително записване

Снимка на Gerd Altmann от Pixabay

Д-р Алдин Али, специалист кардиология и ехокардиография в Клиниката по кардиология в Аджибадем Сити Клиник, Сърдечно-съдов център, ще преглежда пациенти от Севлиево на 7 октомври т.г. в ДКЦ-1-Севлиево.

Прегледите се провеждат след предварително записване на регистратура и след предварителни резултати от клинични изследвания.

В медицинския преглед са включени електрокардиограма и ехокардиография.

Прегледът е срещу заплащане.

Допълнителна информация на тел. 0675/ 3-42-15, 9-66-93

Сърдечно-съдовите заболявания са основна причина за смъртта на милиони хора по света. Тя превъзхожда сериозни заболявания като някои типове рак и други хронични здравословни проблеми. Статистиката сочи, че заболяванията на сърцето се дължат на лошата профилактика, нездравословно хранене, обездвижен начин на живот, замърсяван е на околната среда, тютюнопушене, прием на алкохол и много други фактори. В България именно те са един от най-честите „убийци“.

В България 65% от общата смъртност на населението се причинява от този вид заболявания. Около 80% от преждевременните смъртни случаи могат да бъдат избегнати чрез контролиране на рискови фактори като прекомерна употреба на алкохол, цигари, прием на сол, липса на физическа активност, високи нива на холестерол и повишено кръвно налягане. За съжаление, това не се отнася за всички сърдечно-съдови инциденти. Част от тях са в резултат на генетичната предразположеност и фамилна анамнеза. Важно е всеки да познава фамилната си история.

  • TАГОВЕ:
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.