Търсене

"На добър час, момичета и момчета, изпращаме ви с обич" - последен звънец за юбилейния випуск на ПГМЕТ

"На добър час, момичета и момчета. Изпращаме ви с обич", написаха от ръководството на училището по повод последния учебен ден за абитериентите на професионалната гимназия по механоелектротехника "Ген. Иван Бъчваров".

Четири паралелки са абитуриентите на училището, а випускът, който днес бе изпратен, е юбилеен - завършва в годината, в която гимназията отбелязва 60 години от създаването си.

Изображение - 12207  

Днес за последно в клас влязоха учениците от 12 А клас с класен ръководител инж. Зехтие Мехмедова, 12 Б с класен ръководител инж. Здравка Монева, 12 В с класен ръководител инж. Станислава Маринова и 12 Г с класен ръководител Милена Димитрова.

По традиция директорът на гимназията Ани Андреева се обърна към абитуриентите с прочувствени думи на благодарност, но и напътствие за това, което им предстои. И по традиция изброи най-изявените ученици и техните успехи през годините.

Изображение - 12206  

Зрелостниците се простиха със знамето на училището и поеха по вода, плисната от директора Ани Андреева.

Изпращането на абитуриентите на професионалната гимназия уважиха кметът на Севлиево Иван Иванов, заместникът му Красимира Йорданова, председателят на Обществения съвет в гимназията ЮСветла Георгиева и на Училищното настоятелство Христофор Лалев. 

Снимки от изпращането - тук

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!