Търсене

На концерт „С читалището в сърцето” кани Детската музикална школа

На концерт „С читалището в сърцето” кани Детската музикална школа

Детската музикална школа при Народно читалище „Развитие-1870” кани на концерт. На 3 май, от 18:00 ч., в читалищния салон севлиевци ще могат да се насладят на изпълнения на пиано, китара, акордеон, синтезатор и народно пеене. В програмата на концерта ще се включат възпитаници на преподавателите Иглика Грънчарова-Станчева, Светла Щерева, Цветина Маринова, Ценка Ганчева и Цветан Радков.

Концертът е под мотото „С читалището в сърцето”, под което преминават изявите на читалищните колективи по повод 11 май – празника на НЧ "Развитие-1870".

Организаторите на поредицата с мероприятия са предвидили за всекиго по нещо с идеята под светлините на прожекторите да са всички школи, състави и клубове по интереси с техните таланти – стотиците родолюбиви сърца, тупкащи в един ритъм. В дните от 1 до 13 май ще бъдат организирани театрални представления, изложби на детски рисунки и фотографии, безплатни прожекции на филми в кино „21 век”, концерти на различните изкуства. Кулминацията на събитията ще е на 11 май с празнично дефиле на таланта и фолклорен концерт на площад „Свобода” в Севлиево.

Заповядайте на концерта на Детската музикална школа – 3 май, 18:00 ч. Входът е свободен!

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.