Търсене

Наградиха участниците в студентската работилница

Наградиха участниците в студентската работилница

снимки: gradat.bg

Най-големият производител на санитарен фаянс в България награди студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия, участващите в съвместната им работилница. В рамките на 10 дена студенти от различни специалности работиха в групи, водени от специалистите на Ideal Standart, за да създадат проект за санитарните помещения на университета. Основните критерии, които са водещи при избора на отбор победител са функционалност, възможност за изпълнение, дизайн.
Изображение - 1435
"Това, което постигнахте за времето, което имахте и за опита, който имате е много добро" - Александър Бояджиев, архитект-дизайнер в Ideal Standart.

Проектът, който спечели първо място е на Христо, Мелтем и Явор. Самите те казват, че залагат на изчистени линии и опростени форми и спечелиха журито с цялостната си концепция за енергийна ефективност.

Изображение - 1436

Отборът, който се размина на косъм от победата е на Жана, Христо и Габи. Те бяха водени от идеята за създаване на решения за подобрение на хигиената. Отборът отдели и голямо внимание на възможностите за достъп на инвалидите до санитарните помещения, тъй като до момента те нямат такава.

Изображение - 1437

Отборът на Айсен, Вероника, Йона и Кристина работиха върху дизайн, лесен за поддържане.Те заложиха на саморазливаща се настилка, като решение, което ще дава възможност за по-лесно почистване.

Отборът на Йоана, Лилия и Николай пък предложиха плотове и места за ръчен багаж, тъй като студентите в университета винаги носят големи чертежи със себе си.

Това е първата от поредица работилници, които Ideal Standard планира съвместно с УАСГ. Всяка година фирмата ще организира такава работилница и ще финансира, съвместно с партньори, изграждането на резултата от нея.

 

източник: http://gradat.bg

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.