Търсене

Наградите в 17-то издание "Баня на годината" ще бъдат връчени на 22 март

Наградите в 17-то издание "Баня на годината" ще бъдат

На 22 март т.г., от 19.00 ч., ще бъдат врачени тазгодишните награди в традиционния годишен конкурс на "Идеал Стандарт-Видима" "Баня на годината". 

В необичайното време, в което живеем вече година, необичайна ще бъде и церемонията, която обикновено събира най-добрите дизайнери и архитекти у нас на едно място. Тази година награждаването на отличените проекти и техните автори ще се предава на живо във фейсбук групата на конкурса

Конкурсът „Баня на годината 2020“ се провежда за 17-та поредна година. В състава на журито участват известни и утвърдени български архитекти и дизайнери. Партньори са водещи издания в областта на архитектурата и интериорния дизайн, и професионалната общност „Дибла“.

Журито и медийните партньори гласуват в онлайн платформа, анонимно, без да знаят имената на участниците. Платформата се администрира от външна за Ideal Standard агенция. Проектите се оценяват по предварително зададени критерии на точкова система. След като всички са гласували, се сумират автоматично всички точки в системата. Едва тогава генерираните резултати са видими от екипа на Ideal Standard.

След като приключи гласуването на журито, проектите и техните автори стават публични на сайта на конкурса thebathroom.bg. Публиката подава своя глас през сайта и трябва да потвърди вота си от полученото съобщение на електронната си поща.

Проектите за участие в 17-тото издание на конкурса се приемаха до 10 февруари. Те са в три категории: Идеалната семейна баня, Дизайнерска хотелска баня с Atelier Collections и Санитарно помещение в офиса. Предизвикателството към българските архитекти и интериорни дизайнери бe да подготвят проекти с мисъл за дизайн, функция, естетика, устойчивост, безопасност, иновации, технологии, енергоефективност и пестене на ресурсите.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!