Търсене

„Нашите кандидати са млади и успели, постигнали много в професионалното си развитие“

„Нашите кандидати са млади и успели, постигнали много в професио

Парламентарни избори 11 юли 2021 г.

Каквото и да говорим, 45-то народно събрание се превърна в трибуна за предстоящата кампания. Коалиция „БСП за България“ застава на стартовата позиция с кандидати, познати имена от листата през месец април.

Логично - партията в Габрово вече наложи в публичното пространство имената на досегашния водач Крум Дончев - специалист в областта на международния мениджмънт, логистика и транспорт, Валери Митов -  председател на Областния съвет на БСП - Габрово, собственик на фирма за организиране на събития, Станимир Стойчев - със собствен бизнес, свързан със земеделието, Диляна Митева - специалист в областта на социалните услуги и дейности и общественото здраве, Десислава Симеонова - учител по български език и география в Американския колеж във Велико Търново.

Изображение - 9461

С тези имена и новото попълнение на листата с Евгени Димитров - инженер по машиностроене и уредостроене, състезател по ръгби на РК „Янтра“ Габрово, състезател и на националния отбор по ръгби на Република България през различни периоди на спортната си кариера, треньор и съдия по ръгби, Петър Коев - специалист в областта на публичната администрация, туризма и ресторантьорството, Бойка Ломбарди - с успешен собствен бизнес в сферата на маркетинга и управлението на чужди инвестиции, коалицията дава заявка за отстояване на основните тези в предизборната платформа на БСП: възстановяване на демокрацията и доверието в институциите, създаване на условия за нормални икономически взаимоотношения и финансова стабилност, преустановяване на корупционните схеми, излизане на болниците от модела на търговските дружества, защита на социално-слабите и пенсионерите, гарантиране на средства за постигане на иновативно образование и наука, един процент от брутния вътрешен продукт за развитие на българската култура.

Задълбочеността на платформата и конкретните мерки, обезпечаващи заложените цели, създават ясна представа за всеки, който непредубедено желае да направи избор за хората, които ще отстояват тази програма и ще представят областта ни в следващото народно събрание.

Изображение - 9462

„БСП съществува 130 години, това означава две неща – тя е способна да се адаптира и да решава проблемите на хората. Да се гласува за БСП е отговорност“ – обърна се към изпълнената с хора зала председателят на групата на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов. Знаем, че доверие трудно се печели. Особено в напрегнатата от разнопосочни послания, кипяща от негативизъм и напрегнато очакване за промяна действителност. Но ви казваме честно: Това са нашите кандидати, млади и успели хора, постигнали много в професионалното си развитие досега, но и с поглед в бъдещето, което им принадлежи с нови предизвикателства и върхове.

Изображение - 9463

 

Текстът е предоставен от пресцентъра на БСП, съгласно договор за информационно обслужване

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!