Търсене

Най-полезните бетинг функции за всеки начинаещ в залозите

Публикацията не е част от редакционното съдържание на сайта
Най-полезните бетинг функции за всеки начинаещ в залозите

Правенето на спортни прогнози е едно от най-предпочитаните забавления в днешно време и това не ни изненадва. Различните оператори ни предлагат достъп от всяко едно умно устройство, което притежаваме. Освен това можем да открием и сериозен набор от най-популярни функции, използвани за контрол на риска. Това все повече печели вниманието на клиентите, особено след като можем да се забавляваме много по-спокойно и почти безрисково.

Нека ги разгледаме в следващите редове, особено след като знаем, че с тяхна помощ ще успеем да направим играта много по-специална.

Нека започнем с една от най-търсените функции за редуциране на риска – кеш аут или ранно изтегляне на залог. С кеш-аут имаме възможността да изтеглим своя залог, особено ако нашата прогноза не се изпълнява на този етап. На този линк ще открием редица полезни съвети  относно употребата на функцията. Различните оператори предлагат няколко вида кеш-аут: това са пълен, частичен и автоматичен кеш-аут. Първият вариант ни позволява да изтеглим цялата сума, вторият ни позволява да редуцираме залога си и конкретна сума да продължи да играе, а третият е със зададени параметри на клиента, които при изпълнение автоматично активират сумата.

Една друга много важна опция, която в последно време се налага в интернет платформите на букмейкърите е именно Bet builder – възможността да комбинираме пазари от една среща или от няколко в един фиш. Разбира се, това ще ни позволи да играем с един залог и да редуцираме значително загубите, докато същевременно използваме много по-високи обединени коефициенти. И да, тази опция крие рискове, но нека не забравяме, че феновете трябва да инвестират малко повече внимание в спортните прогнози и анализи, като това е препоръчително за всеки нов потребител. Само така имаме правилната нагласа и очаквания за събитията в спортното събитие.

Със сигурност повечето клиенти се чудят дали представяните пазари са единствените, които можем да използваме? Не, в повечето случаи имаме свободата, особено ако сме избрали реномиран и лицензиран оператор, да искаме свой собствен залог. За целта трябва да обърнем внимание на офертите на дадения букмейкър, защото не всеки ги има. Операторите имат секция, в която могат да приемат такива залози, а понякога дори можем да използваме социалните мрежи, за да попитаме какъв коефициент ще получим, ако предложим конкретна прогноза. И да, това звучи примамливо, но също така дава още по-голяма свобода. Ако използваме тази прогноза, то имаме правото да се насладим на истинската игра, но все пак трябва да знаем, че дори и да имаме оферта от бранда, тя не е задължителна за приемане.

Не на последно място ще говорим за така нареченото пряко предаване на спорт. Благодарение на интернет имаме пълната свобода да гледаме спорт на живо в платформите на букмейкърите. Обърнете внимание, че не всеки все още разполага с тази възможност – все пак заплащането на спортни права е все още доста скъпо удоволствие. Защо обаче е необходимо? След като вече често виждаме, че залози се приемат и в реално време, трябва да имаме и поглед в играта. А и микропазарите – ориентирани към събитие в дадена среща, започват да стават още по-интересни. Изискването за активирането на тази опция е регистрация, добра интернет връзка, евентуално депозит в сметката или направен залог в определен времеви прозорец, както и разбира се – батерия, ако използвате мобилно устройство.

Тук трябва да напомним нещо много важно – имаме функции за редуциране на риска, имаме и функции, които ще направят играта далеч по-специална, но те не гарантират пълен успех. Това трябва да се запомни, защото често някои играчи очакват, че ще станат милионери след няколко игри. Играенето на хазарт с цел бързо забогатяване не е препоръчителна и това не е мястото. Разумната и отговорна игра е единственото изискване на всеки един лицензиран букмейкър и затова го препоръчваме винаги на нови потребители.

 

  • TАГОВЕ:
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.