Търсене

Недялко Дамянов е бронзов медалист от балканския турнир по самбо за кадети

Севлиево онлайн
Недялко Дамянов е бронзов медалист от балканския турнир по самбо за кадети

Недялко Дамянов, третият отляво на дясно, снимка: СК "Раковски"

Недялко Дамянов (кат. 58 кг) стана бронзов медалист на провелия се на 9 юли т.г. в столичната спортна зала "София" отворен балкански  турнир по самбо за кадети кадетки.
 
Шампионатът започна на 9 юли (събота) в спортна зала „София“. В него взеха участие над 200 самбисти от 7 страни: Северна Македония, Турция, Гърция, Босна и Херцеговина, Сърбия, Молдова и над 12 български клуба.
 
Севлиевският клуб по самбо и джудо "Раковски" бе представен от шест състезатели, но единствено Недялко Дамянов успя да стъпи на стълбицата на победителите.
 
При кадетките Хана Халил (кат. 54 кг) загуби битката за бронза. На крачка от медал остана и Мартин Петров (кат. 64 кг), който след пет схватки загуби борбата за бронзово отличие.
 
Останалите наши състезатели Илхан Халил, Здравко Димитров и Десислав Йончев останаха извън първите десет.
 
Спортният клуб изказва благодарност към децата за смелостта и всеотдадеността им в тези тежки състезания, в които участваха през последните две седмици. Това е начинът децата да се развиват в реална конкурентна среда, като това ще им помогне за по-нататъшна реализация, смята треньорът Евгени Генов, като изказва благодарност и на всички, които помагат клубът да се развива. 
 
Изображение - 11027Шестимата състезатели на севлиевският клуб по самбо и джудо, взели участие в турнира, снимка: СК "Раковски"  
 
 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.