Nostrabet: Наложи ли се името efbet Лига?

Наричахме я „А“ Група, Първа лига, а днес родното първенство носи името – efbet Лига. Мнозина най-вероятно се замислят къде точно е разликата и какво се промени за една година. За феновете не е от значение толкова името или поне така казват. Можем да забележим, че практиката за спонсориране на футболното първенство изобщо не е нова и по никакъв начин не може да се смята като родно откритие.

Някои английски първенства известно време носеха името на газова компания, газирана напитка и дори на бира, следователно не бива да се изненадваме, особено след като всяко футболно първенство може да се възползва от спонсор. По-важният въпрос обаче е: какво получава в замяна?

Трябва да обърнем внимание на факта, че футболното първенство се подобри и през последните месеци можем да забележим, че новият сезон доставя нови и много сериозни обрати. Дежурните футболни отбори изведнъж се оказаха рязко затруднени, при това от останалите тимове, които успяха да привлекат повече футболисти, да оформят своята игра и с това да оформят по-сериозни кръгове, в които всяка една среща е от особено значение.

Родният букмейкър получи правото да брандира професионалната футболна лига, но в замяна не трябва да забравяме, че отборите получиха особена финансова подкрепа, при това голяма част от тях. Футболната база се промени драстично, вече гледаме срещите на по-добра резолюция, наслаждаваме се на по-професионални коментари, студио, интерактивни графики и още много други.

Професионалният подход дава резултат и най-важното тук е, че за кратък период редица медии започнаха да използват все по-често името на бранда. Всички възприеха положителната промяна и най-важното е, че резултатите са повече от добри. Пийпъл метричните данни показват, че родният спортен фен продължава да гледа любимите срещи, а цифрите показват, че са привлечени и нови почитатели.

Какво спечели букмейкърът в замяна? Нека започнем с това, че като генерален спонсор, негово основно задължение, едно от многото, е да предлага значително по-добри коефициенти за родното първенство. Същите са налични, а онлайн платформата efbet bg ще открием и някои по-специални бонуси.

Всеки спортен фен, който е направил залог на среща от родното първенство, участва задължително и в томбола с награден фонд, впрочем победителите са трима и най-важното е, че се избират на случаен принцип. Друга приятна подробност е, че срещите вече могат да се гледат директно в сайта на букмейкъра, при това на всяко възможно устройство, а условие за активиране на тази услуга е наличието на депозит в сметката на всеки играч. Тази идея определено печели значително пред всички абонаментни канали и най-вече с това, че доставя допълнителни възможности за печалба. Едва ли някой ще има по-добър достъп до спортния свят.

Нещо повече, докато наблюдаваме спортната среща, можем да забележим, че присъства и опция за поставяне на залози в реално време. Те могат да бъдат за конкретна ситуация, за евентуален брой голове, за номинирането на голмайстор и още много други. Свободата в спортната секция наистина е неограничена.

Екипът също така е разработил и специален бонус за спортно събитие, следователно освен добре познатите и добри условия, мнозина могат да се възползват от още един бонус. Най-важното е, че компанията следи много внимателно заниманията на своите клиенти и на база на тази информация предоставя специални бонуси, разработени лично по вкуса им.

В повечето случаи предложението пристига на пощата или по телефон. Най-важното е, че възходът на професионалния футбол тепърва започва и през следващите месеци ще станем свидетели на още по-свирепи залози.

Дете е простреляно от преправена въздушна пушка, произвела изстрел
Общество
С два дни закъснение МТСП публикува кои родители ще бъдат подпомогнати
Общество
Учениците от Севлиево се връщат в клас в понеделник
Общество
Възрастна жена и сина й изгоряха при пожар
Общество
Още две седмици без петъчен пазар в Севлиево
Общество
До второ нареждане Севлиево е без петъчен пазар
Общество
Резолюция на ЕП предупреждава, че свободата на медиите се влошава
Общество
Как Асоциацията по ВиК Габрово се оказа куха откъм дейност
Общество
Като преди сто години сенничани се обединиха за църквата си
Общество
"Севлиево онлайн" - една от 34 истински истории за медии и журналисти
Общество
През октомври са станали 59 катастрофи с 15 ранени и един загинал
Общество
"Български пощи" приемат писма до Дядо Коледа до 12 декември
Общество
Временно се спира автобусът по линията Севлиево-В. Търново
Общество
Проучване: Колко ще харчим предколедно в контекста на COVID-19
Общество
200 години от рождението на Сава Доброплодни
Общество
In memoriam: Почина Йорданка Костадинова
Общество