Търсене
Местни избори' 2023

Нова модерна лаборатория бе открита в ДКЦ-1-Севлиево

Публикацията не е част от редакционното съдържание на сайта
Предизборен щаб на ПП ГЕРБ
Нова модерна лаборатория бе открита в ДКЦ-1-Севлиево
Радвам се, че в Севлиево вече се извършват всички дейности в областта на клиничната лаборатория, каза днес кандидатът за кмет на община Севлиево д-р Иван Иванов по повод новооткритата лаборатория в ДКЦ-1-Севлиево.
 
Базирана на втория етаж на сградата на медицинското заведение и функцонално свързана с "Рентгенова лаборатория" за удобство на пациентите, новата лаборатория вече не отстъпва на водещите клинични лаборатории у нас, категоричен беше управителят на диагностично-консултативния център д-р Младен Пенчев.
 
Лабораторията е с изцяло ремонтирани помещения, с ново обзавеждане, оборудване и отопление, а целият лабораторен блок ще бъде обслужван от новоизградена регистратура на същия етаж.
 
Изображение - 12825  
 
В нея се извършват всички необходими изследвания: клинико-лабораторни, имунологични, микробиологични, вирусологични, ДНК-тестове и др. По-голямата част от изследванията се работят на място, а за малка част редки и специфични здравното заведение има партньорски отношения със специализирани лаборатории в страната.
 
В ДКЦ-1 са напълно завършени дейностите по интериорното обновяване на общите части, санитарните възли и медицинските кабинети. Монтирани са системи за отопление и охлаждане на общите части на всички етажи, попълнен е екипът с нови специалисти от страната и чужбина: ендокринолог, съдов хирург, онколог, УНГ, ортопеди, педиатри, гинеколози, кардиолози и други с редки специалности.
 
Над 80 са работещите в ДКЦ-1, които обслужват пациенти от Севлиево и от всички съседни общини. За да се случи всичко това, да се подреди системата на общинското здравеопазване правилно, бяха нужни години. Благодаря на всички, които участваха в стабилизирането на общинското здравеопазване, ключова част от която е ДКЦ-1, не крие удовлетворението си д-р Иван Иванов.
 
 
 
 
 
Публикува се съгласно договор
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.