Търсене
Избори за Народно събрание на 2 април 2023 г.

Ново работно време на пенсионерския клуб в Добромирка поискаха от „ПП-ДБ“

Предизборен щаб на "Продължаваме промяната-Демократична България", публикува се съгласно договор
Ново работно време на пенсионерския клуб в Добромирка поискаха от „ПП-ДБ“

Жители на с. Добромирка поискаха от кандидат-депутатите да им съдействат за по-дълго работно време на пенсионерския клуб в селото, снимка: "ПП-ДБ"

Искане за ново работно време на пенсионерския клуб в село Добромирка внесе днес в местната администрация в Севлиево общинският съветник от ДБ Александър Богданов.  В края на миналата седмица той и Богомил Петков -  втори в листата на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“, разговаряли с жителите на селото.

„Този клуб, който е с 33 постоянни членове и който е единственото място в селото за сбирки на възрастните хора, работи едва по 2 часа на ден!  В съседни на Добромирка села (Младен, Крушево) клубовете на пенсионера са с 4-часово работно време“, обяснява Богданов.

Според него, „за да отговори по най-добрия начин на нуждите на възрастните жители на село Добромирка, във възможностите на община Севлиево е да увеличи с още 2 часа работното време на пенсионерския клуб в селото. Така възрастните хора от  Добромирка отново ще имат своето културно средище“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!