Обединение от Етрополе печели ремонта на канали и ВиК в Севлиево
снимка: архив, зам-кметът инж. Калина Георгиева /в средата/, вдясно от нея - инж. Виолета Монева - гл. юристконсулт в Община Севлиево

Обединение "Път строй Севлиево 2017" - Етрополе бе класирано на първо място в обявената от Община Севлиево процедура за възлагане на обществена поръчка за реконструкция на участъци от главни канализационни клонове в Севлиево и реконструкция на вътрешни водопроводни клонове. Обединението получи най-много точки по скалата за оценяване на кандидатите от комисията, председателствана от заместник-кмета инж. Калина Георгиева, а вчера, на 18 юли, кметът подписа решението за обявяване класирането на дванайсетте участници в процедурата, с което определя за изпълнител на поръчката обединението от Етрополе. 

Обществената поръчка е за 1.89 млн.лв. без ДДС и включва реконструкция и подмяна на главни канализационни клонове в Севлиево и се явява втори етап от реализирания по Оперативна програма „Околна среда“ проект за реконструкция на градската ВиК-мрежа.

Обхватът на поръчката са участъци от смесена канализация по улиците „Никола Петков“ и ул. „Верещагин“ до заустването им на ул. „Марин Попов“, участъци от главен клон на ул. „Ченчеви“, след кръстовището с ул. „Андрея Станков“ до заустването им на ул. „Воденичарска“ и част от главен клон в кв. „Балабанца“ по ул. „Устрем“ и ул. „Руен“ – от връхна шахта до заустването им. Ще бъдат реконструирани общо 77 смесени канализационни отклонения и ще бъдат реконструирани 1631 м’ канализационни клонове. А в трасетата на каналите ще бъде извършена подмяна и реконструкция на участъци от водопроводната мрежа на града.

Общата дължина на уличните водопроводи, подлежащи на подмяна по проекта, е 1377 m’.

Дванайсет фирми подадоха оферти в обявената за втори път обществена поръчка за реконструкция на канализация и част от водопровод в Севлиево. Първото заседание на комисията по оценка на кандидатите се проведе на 28 април тази година. 

За обществената поръчка се състезаваха „Инфраструктурно строителство“ АД София, „Пи Ес Пи“ ЕООД София, „ВПС Севлиево ДЗЗД“ София, „Обединение ВиК 2007“ София, „Актив Билдинг ИНК“ ЕООД София, „Енерго ремонт строй“ ЕООД София, „Път проект Севлиево 2017“ Етрополе, „Консорциум Севлиево 2017“, „Станилов“ ЕООД София, „Инфрастроежи“ ЕООД Севлиево, „Запрянови 03“ ООД Асеновград и „ПСТ Груп“ ЕАД София.

"Севлиево 21 век" обявява дарителска кампания заради Covid 19
Бизнес
НАП няма да спре да запечатва обекти, но ще бъде снизходителна
Бизнес
31 300 лв. събра "Севлиево 21 век" за МБАЛ "Д-р Ст. Христов"
Бизнес
"Хелиос" осигурява дежурен екип в един от обектите си
Бизнес
Предварително попълнените декларации за доходите - в сайта на НАП от 10 март
Бизнес
Златен медал за качество за санитарните продукти Ideal Standard и Vidima
Бизнес
Конкурсът „Баня на годината“ отличи най-оригиналните дизайнерски проекти
Бизнес
Животоподдържаща апаратура закупи "Севлиево 21 век" за болницата
Бизнес
Дарението на "Севлиево 21 век" за болницата пристигна, след Великден влиза в употреба
Бизнес
Lidl и Kаufland даряват 300 хил. лева за купуването на респиратори
Бизнес
Общината няма да разпределя дивидент от търговските си дружества
Бизнес
Три торти, трима акционери и тиха наздравица белязаха 30 години "Хелиос" АД
Бизнес
От днес обектите на "Хелиос" АД работят с обичайното работно време
Бизнес
Севлиевска фирма за бельо започна да шие предпазни маски
Бизнес
Едноличните търговци внасят осигурителни вноски до 30 юни
Бизнес
"Севлиево 21 век" - жив организъм, който мисли и работи динамично
Бизнес