Обучение "Изживей мечтите си" в Севлиево на 19 юни т. г.

Обучението "Изживей мечтите си" от няколко месеца "обикаля" България. Всъщност обикалят Андрей Илиев и двамата му партньори, основатели на Leader Academy - академия за личностно развитие и бизнес. Тримата са поели присърце каузата да допринесат за академичното, кариерно и личностно развитие на всички млади хора в България, които са проактивни и готови да полагат усилия и труд, за да постигнат желаното. А идния вторник, на 19 юни, от 14.00 часа, те ще бъдат в Севлиево и в рамките на три часа ще се срещнат с млади хора от града. Мястото е СУ "Васил Левски".  

Обучението е предназначено за младежи, които се намират в ключови етапи от развитието си - завършване на средно образование (15-19 г.), или завършване на висше образование висше образование (20-24 г.). Разделено е на две смислово различни части. Колко пъти сте чували: “с какъвто се събереш – такъв ставаш!” или максимата, че “всеки човек е средноаритметично на петимата души, с които прекарва най-много време заедно”?

"Ще обсъдим заедно дали това отговаря на истината, ще разберете как можете и вие да влияте на средата и да си създавате продуктивна среда, в която се развивате и осъществявате мечтите си", пише в анонса за обучението на сайта на Leader Academy. И още от там:

"Ще обсъдим истории на хора, които не са се вписвали и това е била една от причините да постигнат изключителни неща! Може би това, което смятате за недостатък в различен контекст, е предимство" 

"Ще научите как да се концентрирате бързо и лесно с няколко прости техники и как да спрете да отлагате най-важните и приоритетни задачи в живота ви".

"Ще обсъдим различните личностни типове и всеки ще разбере за себе си къде попада и как да използва това знание по най-добрия начин за себе си".

Трейнъри ще бъдат Андрей Илиев - основател и програмен директор Leader Academy, трейнър „когнитивни умения и лична ефективност“ и Екатерина Николополу - трейнър „Комуникативни и поведенчески умения“.

Андрей е завършил „Автоматика“ в Технически университет – София, „Българска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, участва в рамките на една академична година по разменна програма „Еразъм“ в Universidad de Granada, Испания, учи “Международен Бизнес” в НБУ и завършва магистратура „Cognitive Semiotics“ в Aarhus University, Дания. Това, върху което специализира е памет, невролингвистика, ефективност на учебния процес с фокус активно учене и учене през преживяване.

Екатерина е магистър „Психология“ и в момента завършва „Реторика“ в Софийски университет, като изследва невербалната комуникция. Тя води модулите по комуникативни умения – вербална и невербална комуникация, във фабриката за таланти “Talent Factory”.

Училищно настоятелство почете пенсионирали се учители
Образование
Деца пресъздават обредите на Димитровден
Образование
Стаж в Португалия по "Еразъм+" ще преминат ученици
Образование
Младежи станаха мениджъри за един ден
Образование
Разследват учители от гимназия "Марин Попов" в Севлиево
Образование
Яна Пенчева и проекта "Да колонизираме Марс" отличи фондация "Еврика"
Образование
Директори предложиха промени в критериите за „Стипендии 21 век“
Образование
Инж. Кунев от ПГМЕТ премина обучение в ЦЕРН
Образование
Конференция за нов проект по "Еразъм+" свикват в ПГМЕТ
Образование
Гимназия "Ген. Иван Бъчваров" чества своите 56 години
Образование
Курсове по компютърна грамотност организира Библиотеката
Образование
ОУ "Стефан Пешев" празнува своя патронен празник
Образование
СУ „В. Левски“ учебната година започна с нов проект по "Еразъм+"
Образование
Обявиха стипендиантите на сдружение "Севлиево 21 век"
Образование
Три последователни дни Севлиево бе сцена на науката
Образование
Павел Дамянов и Ибрахим Кисьов - за ученето и ползите от образованието
Образование