Обучение "Изживей мечтите си" в Севлиево на 19 юни т. г.

Обучението "Изживей мечтите си" от няколко месеца "обикаля" България. Всъщност обикалят Андрей Илиев и двамата му партньори, основатели на Leader Academy - академия за личностно развитие и бизнес. Тримата са поели присърце каузата да допринесат за академичното, кариерно и личностно развитие на всички млади хора в България, които са проактивни и готови да полагат усилия и труд, за да постигнат желаното. А идния вторник, на 19 юни, от 14.00 часа, те ще бъдат в Севлиево и в рамките на три часа ще се срещнат с млади хора от града. Мястото е СУ "Васил Левски".  

Обучението е предназначено за младежи, които се намират в ключови етапи от развитието си - завършване на средно образование (15-19 г.), или завършване на висше образование висше образование (20-24 г.). Разделено е на две смислово различни части. Колко пъти сте чували: “с какъвто се събереш – такъв ставаш!” или максимата, че “всеки човек е средноаритметично на петимата души, с които прекарва най-много време заедно”?

"Ще обсъдим заедно дали това отговаря на истината, ще разберете как можете и вие да влияте на средата и да си създавате продуктивна среда, в която се развивате и осъществявате мечтите си", пише в анонса за обучението на сайта на Leader Academy. И още от там:

"Ще обсъдим истории на хора, които не са се вписвали и това е била една от причините да постигнат изключителни неща! Може би това, което смятате за недостатък в различен контекст, е предимство" 

"Ще научите как да се концентрирате бързо и лесно с няколко прости техники и как да спрете да отлагате най-важните и приоритетни задачи в живота ви".

"Ще обсъдим различните личностни типове и всеки ще разбере за себе си къде попада и как да използва това знание по най-добрия начин за себе си".

Трейнъри ще бъдат Андрей Илиев - основател и програмен директор Leader Academy, трейнър „когнитивни умения и лична ефективност“ и Екатерина Николополу - трейнър „Комуникативни и поведенчески умения“.

Андрей е завършил „Автоматика“ в Технически университет – София, „Българска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, участва в рамките на една академична година по разменна програма „Еразъм“ в Universidad de Granada, Испания, учи “Международен Бизнес” в НБУ и завършва магистратура „Cognitive Semiotics“ в Aarhus University, Дания. Това, върху което специализира е памет, невролингвистика, ефективност на учебния процес с фокус активно учене и учене през преживяване.

Екатерина е магистър „Психология“ и в момента завършва „Реторика“ в Софийски университет, като изследва невербалната комуникция. Тя води модулите по комуникативни умения – вербална и невербална комуникация, във фабриката за таланти “Talent Factory”.

Отговорности и на работници изисква дуалното обучение
Образование
Научни проекти на наши ученици бяха високо оценени
Образование
Коледа на доброто в ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров"
Образование
Тома Томев получи награда за "Най-добър социален партньор"
Образование
Конференция за нов проект по "Еразъм+" свикват в ПГМЕТ
Образование
Стаж в Португалия по "Еразъм+" ще преминат ученици
Образование
Апелативните съдии: „ПГ „М. Попов“ ще плати над 40 000 лв.“
Образование
Голямата фирма отвътре, видяха ученици, които учат чрез работа
Образование
Светла Георгиева ще води "Училищно настоятелство" трети мандат
Образование
Илхан Кючюк даде старт на проекта "Аз, бъдещият инженер"
Образование
Общината кандидатства с проект за саниране на Детския комплекс
Образование
Как Дряново не стана „световен град на природосъобразния живот“
Образование
Гимназия "Ген. Иван Бъчваров" чества своите 56 години
Образование
Над 200 ученици се включиха в Деня на Априлов в НМО
Образование
Доброволци от Севлиево бяха наградени от ИМКА
Образование
ПГМЕТ " Ген. Ив. Бъчваров" - 56 години от първия учебен час
Образование