Обучение "Изживей мечтите си" в Севлиево на 19 юни т. г.

Обучението "Изживей мечтите си" от няколко месеца "обикаля" България. Всъщност обикалят Андрей Илиев и двамата му партньори, основатели на Leader Academy - академия за личностно развитие и бизнес. Тримата са поели присърце каузата да допринесат за академичното, кариерно и личностно развитие на всички млади хора в България, които са проактивни и готови да полагат усилия и труд, за да постигнат желаното. А идния вторник, на 19 юни, от 14.00 часа, те ще бъдат в Севлиево и в рамките на три часа ще се срещнат с млади хора от града. Мястото е СУ "Васил Левски".  

Обучението е предназначено за младежи, които се намират в ключови етапи от развитието си - завършване на средно образование (15-19 г.), или завършване на висше образование висше образование (20-24 г.). Разделено е на две смислово различни части. Колко пъти сте чували: “с какъвто се събереш – такъв ставаш!” или максимата, че “всеки човек е средноаритметично на петимата души, с които прекарва най-много време заедно”?

"Ще обсъдим заедно дали това отговаря на истината, ще разберете как можете и вие да влияте на средата и да си създавате продуктивна среда, в която се развивате и осъществявате мечтите си", пише в анонса за обучението на сайта на Leader Academy. И още от там:

"Ще обсъдим истории на хора, които не са се вписвали и това е била една от причините да постигнат изключителни неща! Може би това, което смятате за недостатък в различен контекст, е предимство" 

"Ще научите как да се концентрирате бързо и лесно с няколко прости техники и как да спрете да отлагате най-важните и приоритетни задачи в живота ви".

"Ще обсъдим различните личностни типове и всеки ще разбере за себе си къде попада и как да използва това знание по най-добрия начин за себе си".

Трейнъри ще бъдат Андрей Илиев - основател и програмен директор Leader Academy, трейнър „когнитивни умения и лична ефективност“ и Екатерина Николополу - трейнър „Комуникативни и поведенчески умения“.

Андрей е завършил „Автоматика“ в Технически университет – София, „Българска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, участва в рамките на една академична година по разменна програма „Еразъм“ в Universidad de Granada, Испания, учи “Международен Бизнес” в НБУ и завършва магистратура „Cognitive Semiotics“ в Aarhus University, Дания. Това, върху което специализира е памет, невролингвистика, ефективност на учебния процес с фокус активно учене и учене през преживяване.

Екатерина е магистър „Психология“ и в момента завършва „Реторика“ в Софийски университет, като изследва невербалната комуникция. Тя води модулите по комуникативни умения – вербална и невербална комуникация, във фабриката за таланти “Talent Factory”.

Отпада постоянната такса за детски ясли и градини
Образование
Академия Телерик открива днес безплатна школа в Севлиево
Образование
Сладкарка направи захарен макет на взаимното училище
Образование
Училището и детската градина в с. Душево имат най-много деца
Образование
Закриват 4 паралелки след първо класиране, две са в Севлиево
Образование
Почти за шест паралелки са незаетите места в гимназиите
Образование
Учебната година започна. На добър час ученици и учители!
Образование
Учене със забавления съчетаха курсистите на център „Видима“
Образование
"Отличен" за първата година дуално обучение в Севлиево
Образование
В СУ "Васил Левски" за първи път се дипломираха с тоги
Образование
"Път към приключението" пак предизвика деца, всички са доволни
Образование
В ПМГ "Акад. Иван Гюзелев" в Габрово се влиза с най-висок бал
Образование
Изтича срокът за участие в първото класиране за гимназиите
Образование
Първо място за Румен Гатев от конкурса "Вазовата България"
Образование
Директори предложиха промени в критериите за „Стипендии 21 век“
Образование
Първият учебен ден - от Възраждането до наши дни
Образование