Търсене

Ограбиха Пощата в с. Градница, липсват пари и лотарийни билети

Ограбиха Пощата в с. Градница, липсват пари и лотарийни билети

Илюстративна снимка, автор: Steffen Salow от Pixabay

Сумата от 250 лв. и неустановен брой лотарийни билети са били откраднати от помещение, в което се помещава клон на "Български пощи" в с. Градница. Парите и билетите са били в огнеупорна каса, закрепена с дюбели за стена. 

Сигнал за кражбата е подаден всевлиевското полицейско управление от кмета на селото на 5 февруари сутринта. По първоначални данни престъплението е извършено за времето от 22:00 часа на 4 февруари до 7:30 часа на 5 февруари. Неизвестният към този момент извършител е проникнал в пощенския клон, след като е взломил предпазна метална решетка към гише.

При оглед на местопроизшествието е установено, че извършителят е демонтирал касата, като преди това е деактивирал сигнално-оповестителната техника, с която тя е била свързана.

По случая е образувано досъдебно производство, което се провежда под надзора на Районна прокуратура – Севлиево. Процесуално-следствените действия и оперативно-издирвателни мероприятия с цел установяване на извършителя на престъплението продължават, информират от пресцентъра на полицията. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!