Търсене

Още не е ясно кой отива на балотаж в Севлиево - разликата между Светла Георгиева и Богомил Петков е под един процент

Емилия Димитрова
"Прозрачност без граници" пита какво прави МВнР за гар

Все още не може да се каже кой отива тази неделя на балотаж в Севлиево. Без съмнение кандидатът на ГЕРБ Иван Иванов е сигурният от двамата, които продължават надпреварата за кмет. Срещу кого обаче, продължава да е заплетена интрига.

Засега втора по резултат е Светлана Георгиева, но тъй като разликата между нея и третия Богомил Петков е по-малко от процент, няма как все още да се каже кой от двамата ще бъде опонент на Иванов на 5 ноември. 

Наистина заплетена и инфарктна ситуация. Към 4 ч. тази сутрин Светла Георгиева водеше с малко под 3 процента пред Богомил Петков при 60% обработени протоколи. Час по-късно разликата между двамата се стопи до под процент при 78% обработени протоколи. Дали оставащите протоколи, данните от които не са въведени, ще променят картината, е въпрос на най-вероятно около час време. 

Според последните неокончателни резултати за Иван Иванов са гласували 41.75% от отишлите до секциите, за Светла Георгиева 13.77%, за Богомил Петков - 12.96%. 

"Севлиево онлайн" продължава да следи ситуцаията, за да информира първи читателите си кои са двамата опоненти на балотажа в неделя. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.