Търсене

От библиотеката при СУ "Васил Левски" провокират децата да нарисуват магията в приказките на Андерсен

Севлиево онлайн
От библиотеката при СУ
Библиотеката при Средно училище "Васил Левски" в Севлиево обявява конкурс за рисунка, посветен на творчеството на Ханс Кристиан Андерсен. Тъй като няма дете, нито малко, нито пораснало, което да не е притрепвало от вълнение и нетърпение да научи какво се случва накрая в приказките на големия датски писател, темата на конкурса е "Магията в приказките на Андерсен". 
 
Конкурсът стартира на 27 март 2024 г., а последният срок за изпращане на рисунките е 26 април 2024 година.
 
Могат да участват художници в две категории - детски градини и ученици от I до IV клас. Има само две условия - рисунките трябва да бъдат вдъхновени от приказките на Ханс Кристиан Андерсен и размерът им да е подходящ за експониране в изложба. Ограничения в използваните техники и материали няма.
 
Победителите във всяка категория ще бъдат отличени с награди, които ще включват книги на Ханс Кристиан Андерсен, художествени материали и сертификати за участие.
 
След обявяване на победителите в конкурса, с творбите на всички участнвици ще бъде подредена изложба във фоайето на СУ "Васил Левски". 
 
Творбите се изпращат по имейл на marinov.borislav@su-sevlievo.com, за да бъдат споделяни в страницата на училищната библиотека. Оригиналите на рисунките е необходимо да бъдат оставени до 26 април на главния вход на училището, в училищната библиотека или да се предадат лично на Борислав Маринов. За връзка с него може да ползвате тел. 0892039666.
 
Задължително следва да бъдат посочени имена на участника, възраст, институция към която принадлежи, навършени години, както и данни за контакт, в случай на необходимост.
 
Нека фантазията ви разцъфне и ви накара да създадете невероятни рисунки, които ще зарадват всички с пъстрия си свят, пожелава организаторът на инициативата Борислав Маринов. 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!