Търсене

От "Интеракт клуб" събраха 4637 лв. от продажба на мартеници, даряват ги за Спешна помощ

Емилия Димитрова
От

Доброволци зад щанда с мартеници, снимка: Интеракт клуб Севлиево

От Интеракт клуб Севлиево събраха 4637 лв. от продажба на мартеници в рамките на традиционния благотворителен мартенски базар, който членуващите в клуба организират. Сумата е събрана благодарение на всички доброволци и членове, които в продължение на седмици изработваха мартеници, а след това стояха с часове на студа, за да ги продават. 

Парите от продадените мартеници ще отидат за купуването на специализирана апаратура за Центъра за спешна медицинска помощ в Севлиево, както обявиха от Интеракт преди кампанията. 

Специални благодарност от младежката секция на Ротари клуб в Севлиево изказват на учениците от Средно училище "Васил Левски", децата от детска градина "Мечо Пух" и Градска библиотека Севлиево, включили се активно в изработването на мартениците.

Благодарности младите хора отправят и към магазин "2 плюс 2" за подкрепата, както и на Ротари клуб. Най-големите благодарности обаче са за гражданите на Севлиево, които с разбиране и съпричастност приеха инициативата на младите хора и я подкрепяха, купувайки мартеници за своите близки точно от щанда на Интеракт.

"С вссяка година резултатите ни са все по-добри, с което растат и нашите цели, за да променяме животи", написаха от клуба във фейсбук страницата на организацията, с което не крият удовлетворението си от тазгодишната мартенска благотворителна кампания. 

Изображение - 10448Интеракт клуб Севлиево е младежката секция на Ротари клуб, снимка: Интеракт клуб  

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!