Търсене

Отцепилият се от ИТН Радостин Василев се очаква да води листата на "Продължаваме промяната" в Габрово

Емилия Димитрова
Отцепилият се от ИТН Радостин Василев се очаква да води листата на

Радостин Василев - министър на младежта и спорта в Кабинета Петков

Напусналият партията на Слави Трифонов и бивш министър на спорта Радостин Василев се очаква да бъде водач на листата на "Продължаваме промяната" в Габрово, според информация на Bulgaria On Air. Ако това се окаже вярно, то се потвърждава заявката на досегашиния депутат от "Продължаваме промяната" Богомил Петков, че се оттегля от политиката, както и че коалиция между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" най-вероятно няма да има. 

Вчера по БНР съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев обяви, че в началото на тази седмица ще кажат дали ще отидат на избори с "Демократична България". За окончателното решение се чакало още едно социологическо проучване, тъй като първото, направено по поръчка на "Промянята" не показало, че общо явяване на изборите ще донесе повече гласове. Срокът за регистрация на партиите и коалициите изтича в сряда. 

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков се очаква да бъде водач на листата на "Продължаваме промяната" в Перник, а сваленият председател на Народното събрание Никола Минчев вероятно ще е водач на листи на две места - в Кърджали и в Пловдив.

В София в 25 МИР отново водач на листа ще е Ицо Хазарта. 

Окончателната подредба на листите ще стане ясна в края на месеца. Срокът за регистрацията им в Районните избирателни комисии изтича на 30 август. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!