Търсене

Пет награди за „Upstream Voices” от Поп-рок-фест в Несебър

Пет награди за „Upstream Voices” от поп-рок-фест в Несебър

Отличените изпълнители на „Upstream Voices”, снимка: „Upstream Voices”

Един от любимите конкурси на вокална формация „Upstream Voices” е националният конкурс за вокално-инструментални групи, солисти и вокални групи в Несебър. Откритата сцена на Амфитеатъра създава изключително приятна атмосфера за всички участници, гости и публика на фестивала, който се провежда вече 22 години в последните дни на август и началото на септември.

В тазгодишното издание на конкурса първа награда бе присъдена на вокална група „Upstream Voices” в състав: Гала Ботева, Инна Иванова, Антония Пенева и Денислав Богданов в трета възрастова група.

С първа награда отново се завърна Гала Ботева, която за пореден път бе на върха при индивидуалните изпълнители в трета група.

Деветгодишната Кристина Неделчева, в първа група, спечели втора награда. С втора награда се завърна и Рая Петкова, която спечели жури и публика с топлия си тембрист глас.

Антония завладя публиката с емоционално изпълнение на конкурсните си песните, успешно се представи и Анна Христова.

Участниците бяха оценявани от жури в състав: Мая Райкова - продуцент за поп, рок и джаз музика в БНР, Звездомир Керимидчиев-Звезди от група "Ахат“ и Константин Марков  - бас китарист, основател на група "Тангра“.

Музикален педагог и ръководител на вокална формация „Upstream Voices” е Ценка Горалова.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.