Търсене

Петъчният пазар е на старото си място, търговците до един без маски

Петъчният пазар е на старото си място, търговците до един без ма

Нито един от търговците, които продават днес на Пазара, не беше с маска за лице

от Емилия Димитрова

Петъчният пазар за плодове и зеленчуци в Севлиево, за който има решение на Общинския кризисен щаб да се провежда на панаирната площадка, с изключение на дните 2 и 9 октомври, днес отново е на старото си място на ул. "Петко Рачев Славейков".

За това тази сутрин алармираха граждани. Кой е дал разрешение Пазарът да се върне на старото си място, защо между търговците няма отстояние и как ще бъдат предпазени гражданите, които са гъсто един до друг, питаха севлиевци в "Севлиево онлайн". 

Изображение - 3297

За отстояние между производителите от селата изобщо не може да се говори

Проверихме дали няма решение на Общинския кризисен щаб, което да връща пазарът на старото му място. Такова не бе открито. Последното, публикувано единствено във фейсбук страницата на Община Севлиево, е от 28 септември и в него се казва, че пазарът се връща на ул. "П.Р. Славейков" за 2 и 9 октомври, като местата за търговия ще бъдат редуцирани и ще се следи за стриктното спазване на противоепидемичните мерки от граждани и търговци.  

Нищо от това днес не бе забелязано от "Севлиево онлайн", а управителят на "Общински пазари" Николай Петров бе твърде лаконичен в отговорите, които потърсихме. "Нямаше проблеми, затова", отговори на въпроса защо Пазарът е на старото си място, в противоречие с решението на Общинския кризисен щаб. А на въпрос чие е решението, каза, че е на "Общински пазари". 

Публикуваме и информацията от Община Севлиево, отнасяща се до местоположението на петъчният пазар за плодове и зеленчуци в Севлиево. 

Изображение - 3298

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.