Търсене

ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров" обявява вакантно място за учител по математика

60% от родителите на малките ученици в област Габрово са съгласн

Професионалната гимназия по механоелектротехника "Ген. Иван Бъчваров" в Севлиево обявява свободно работно място за учител по математика. 

Мястото е свободно от 8 ноември 2023 год. За заемане на длъжността се изисква висше образование, специалности и квалификация: Математика; Педагогика на обучението по математика; Информатика и компютърни науки;Физически науки; Технически науки-от област на висшето образование; Икономика;

Трудов стаж не е задължително условие.

Трудовия договор, който ще бъде сключен с избрания кандидат е срочен, до завръщане на титуляра (чл.68 ал.1 т.3 от КТ).

Необходими документи за кандидатстване: заявление за назначаване до директора на училището; професионална автобиография /CV/; копие на документи, удостоверяващи завършена степен на образование и квалификация;

При постъпване на работа: документ за самоличност за справка, свидетелство за съдимост; карта за предварителен медицински преглед, във връзка с кандидатстването за обявената длъжност; документ за медицински преглед съгласно чл.2 от Наредба №4 от 2016 г., документ за трудов и осигурителен стаж.

Документите за кандидатстване ще се приемат до 16 часа на 03.11.2023 г. /петък/ в сградата на ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров" гр. Севлиево, адрес: гр. Севлиево, ул. „Ненко Илиев” № 3, отдел „Администрация” (от секретар)

Телефон/и/ за връзка: 0675/3-32-52, 3-32-55, 0878/408402

 

 

 

 

  • TАГОВЕ:
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.