Търсене

Пияни и без книжка зад волана - задържани са трима за 24 ч.

Пияни и без книжка зад волана - задържани са трима за 24 ч.

В хода на специализирана полицейска операция по безопасност на движението, проведена на територията на област Габрово, са образувани три бързи производства срещу трима мъже. И тримата са задържани за 24 ч. по Закона за МВР - единият шофирал рано сутринта пиян, другите двама седнали зад волана, въпреки, че им била отнета книжката. 

На 4 юни, около 7:15 ч., на пътя Севлиево - с.Сенник е извършена проверка на лек автомобил "Форд Мондео". Проверката установила, че водачът - мъж на 24 г., управлява автомобила след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2.74 промила.

На същата дата, около 22:00 часа, в Севлиево е спрян за полицейска проверка лек автомобил "Рено Клио", управляван от 34-годишен жител на с. Дамяново. При извършената справка е установено, че мъжът не притежава шофьорска книжка и управлява автомобила в едногодишния срок от наказанието му за абсолютно същото нарушение.

Трети случай за същия ден е от Габрово - около 15:45 часа, на ул. "Търновско шосе" в областния град автопатрулен екип спрял за проверка БМВ без регистрационни табели. Справка в масивите на МВР установила, че водачът на автомобила - 35-годишен жител на областния град, е неправоспособен и шофира в рамките на едногодишния срок от наказанието му по административен ред. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!