Търсене

По бързата процедура ще съдят трима нарушители на пътя

Севлиево онлайн
По бързата процедура ще съдят трима нарушители на пътя

Трима водачи на автомобили отиват на съд по бързата процедура, заловени да шофират в нарушения, съобщават от пресцентъра на областната полиция.

На 21 март в с. Сенник е спрян лек автомобил “Мерцедес“, управляван от 54-годишен местен жител. При извършената проверка е установено, че регистрационните табели на автомобила, са издадени за друг автомобил.

Ден по-късно, на 22 март, около 13:50 часа, в ж.к. „Митко Палаузов“ е спрян за полицейска проверка "Субару Форестър“, управляван от 36-годишен севлиевец. Водачът е тестван за употреба на наркотици, като техническото средство е дало положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. Мъжът е отказал кръвна проба. По случая е образувано бързо производство.  

Вчера, около 10:40 часа, на ул. „Стара планина“ е спрян за проверка „Фолксваген Голф“. Зад волана е бил 32-годишен жител на село Душево. Водачът не представил шофьорска книжка, а последващата проверка установила, че свидетелството му е отнето и той шофира в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.