Търсене

По-малко от две седмици до крайния срок за подаване на проекти в конкурса Ideal Standard Баня на годината

До 13 януари регистрират за „Баня на годината 2016“

За 20-та поредна година конкурсът Ideal Standard Баня на годината отправи предизвикателство към младите и утвърдените професионалисти, работещите в сферата на интериорния дизайн. В юбилейното издание те могат да подават проекти в категориите „3D проект с Atelier Collections“ и да представи осъществен проект - баня в категорията „Идеалната реализирана баня“.

Крайният срок за подаване на проектите е 18 март 2024 г., а проектите се състезават за наградата „Баня на годината“ на жури, медии и публика.

В конкурса могат да участват архитекти, интериорни дизайнери, студенти, както и всеки, които има интерес към проектирането и обзавеждането на пространството баня. При оценката на проектите водещо за журито е спазването на критериите, с които трябва да е съобразен всеки проект. За да подадете проекта си е необходимо да направите регистрация на официалния сайт на конкурса:  https://thebathroom.bg/s/banianagodinata/

Наградата за отличените на призовите места от жури, медии и публика ще посетят столицата на дизайна - Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard победителите ще бъдат посветени в тенденциите и ролята на дизайна на банята в живота на хората. Отличените на второ място ще посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за обучение в Севлиево. Те ще бъдат посветени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се запознаят с голяма част от портфолиото на компанията. Авторите на проектите, класирани на трето място ще получат предметна награда – иновативната термостатна душ система ALU+ в цвят розе.

Още за наградите вижте тук: https://thebathroom.bg/s/terms#awards

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!