Търсене

Подпил шофьор и две домови кражби в полицейския бюлетин

Подпил шофьор и две домови кражби в полицейския бюлетин

За три случая от последните дни съобщават в бюлетина на Областната дирекция на МВР Габрово - един водач, седнал зад волана след употреба на алкохол и две кражби. 

На 9 февруари 2019 г., около 06.00 ч., на ул. "Васил Левски" в Севлиево е спрян за проверка лек автомобил "Хонда Акорд" с габровска регистрация. Автомобилът е собственост и е управляван от 47-годишен жител на Габрово. При проверка за алкохол алкотест дрегерът е отчел 1.22 промила в издишания от водача въздух. Връчен му е талон за медицинско изследване, но той отказал да даде кръв за химически анализ. По случая е образувано бързо производство. 

На следващия ден 10 февруари, около 10.00 ч., в РУ-Севлиево е получен сигнал от 58-годишен жител на с. Богатово, че за периода 27 януари - 10 февруари т.г. от гараж в същото село, негова собственост, са откраднати флекс, марка "ЕЛТОС" и дрелка, марка "БЛЕК ЕНД ДЕКЕР". Имуществото е с неустановена към момента стойност.

На местопроизшествието е извършен оглед, а в РУ Севлиево - досъдебно производство. 

Същия ден, 10 февруари, около 14.30 ч. в полицейското управление на Севлиево 74-годишна жителка на севлиевското с. Сенник сигнализирала, че между 00,30 ч. и 01.10 ч. на 10 февруари т.г. от дома й в селото са откраднати пари - сума от 135,00 лв. На място е извършен оглед, води се разследване в рамките на досъдебно производство. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.