Търсене
Избори за Европейски парламент и Народно събрание на РБългария на 9 юни 2024 г.

„ПП-ДБ“: За да няма страх в България

Севлиево е с двама представители в листата с номер 14 в бюлетината
Предизборен щаб на "Продължаваме промяната-Демократична България", публикува се съгласно договор
„ПП-ДБ“: За да няма страх в България

Девет месеца България функционираше без страх, бизнесът забрави какво е държавна бухалка, пенсионерите получиха справедливо увеличение на доходите си, българските общини се финансират по конкурентен и прозрачен начин“. Така описа управлението на правителството „Денков“ водачът на листата на „ПП-ДБ“ за Габровска област Явор Божанков. За да продължи с бързите темпове на икономическо развитие, 100%-я Шенген и еврозоната, „ПП-ДБ“ се представя на изборите в неделя с листа с добре познати професионалисти.

Трима от тях вече имат опит в Народното събрание:

Водачът Явор Божанков е бил член на последните 6 парламента – от 2017-а г. и до днес. Завършил е Американския колеж „Аркус“ и Великотърновския университет със специалност “Право“. Активно се бори за осъществяване на съдебната реформа в България, за спиране на манипулациите в изборния процес и за защита на околната среда и устойчивото развитие.

Втори е предприемачът от Севлиево Богомил Петков, който също има голям опит в отстояване на интересите на Севлиево и Габровска област в Народното събрание. Учил е в ПМГ „Академик Иван Гюзелев” гр. Габрово. Завършил е Стопанската академия „Димитър А. Ценов” в Свищов.

Осмият в листата - Милен Матеев, е магистър по право, работи като нотариус в Дряново. Народен представител от „Продължаваме Промяната“ и зам.-председател на комисия по правни въпроси в 48-то Народно събрание.

На трето място в листата е IT предприемачът Николай Томитов. Той е създател на няколко успешни компании в областта на разработката на софтуер и IT обученията. Автор е и на учебник по програмиране и е участвал в експертен съвет към МОН за подготовка за учебен план за направлението “Приложен програмист”. Сред личните му цели и приоритети са електронното управление и образованието. Завършил е Компютърни науки в СУ “Св. Климент Охридски”, както и MBA в Hult Business School.

На образованието е посветила живота си и 6-ата в листата Красимира Колева - емблематичен директор на детска градина в Габрово. "В бъдещето искам да видя спокойни родители, истински делегирани бюджети, в които професионализмът на управлението да личи в личния почерк на всеки ръководител. Допълнително финансиране за детски градини и училищата, които отчитат най-добри резултати и най-голям напредък в отделните етапи“, категорична е Колева.

Изображение - 13594Представителите на Севлиево в листaта на "ПП-ДБ" Богомил Петков (в средата) и Таня Беджова (изправена вляво) с избиратели, снимка: ПП-ДБ  

На младите хора и децата е посветила живота си и Таня Беджова – още един представител на Севлиево в листата на „ПП-ДБ“, на 7-о място. Тя има специалност ,,Педагогика на физическото възпитание и спорт” от ВТУ. След години в Гърция се завръща със семейството си в гр.Севлиево, с идеята да развива бизнес в полза на младите. "Налага се всеки от нас по-бързо да осъзнае, че решенията могат да зависят от всички нас. Затова - гласувайте. Заведете и вашите близки да гласуват. Защото промяна трябва да има!“

На 4-то и 5-то място в листата са съответно представителите на „Да, България“ и „ДСБ“.

Григор Григоров е от Габрово. Бивш пилот от Военновъздушните сили на България. Сега работи във финансовата сфера. Има програма за пенсионерите и достойни старини на родителите ни, която освен справедливи доходи включва и промени в Здравната каса и социалните грижи за тях.

С преференция 105 в листата с номер 14 можете да гласувате за зам.-председателя на ДСБ за Габровска област. Асен Даскалов е наследник на няколко поколения десни политици: дядо му е бил кмет на град Сопот, баща му – народен представител от СДС във Великото народно събрание и в 36-ото НС. Завършил е българска филология в СУ „Св. Климент Охридски“, но на 21 г. заминава за родината на майка си – Германия. Там работи от барман в хижа до сътрудник в Европейския парламент. Едновременно с това учи и завършва политология и социална психология. Връща се в България като габровски зет, за да отглежда тук 2-те си деца.

За представителите на „Продължаваме промяната – Демократична България“ в неделя гласувайте с номер 14 в бюлетината!

 

 

 

 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!