Търсене

Преди старта на новата учебна година институциите обещаха да бдят за здравето и безопасността на децата

Севлиево онлайн
Преди старта на новата учебна година институциите обещаха да бдят за здравето и безопасността на децата

Областният управител Кристина Сидорова поздрави директорите на училищата за началото на учебната година, снимка: Областна администрация

Абсолютно присъствие на личния състав ще има на 15 септември, както и след това, обяви началникът на сектор "Пътна полиция" при Областната дирекция на МВР в Габрово главен инспектор Николай Симеонов пред директори на училища от областта. Те се събрахо по покана на Районното управление на образованието на традиционното годишно съвещание преди началото на новата учебна година.

Ще продължат беседите в часоветеq сподели Симеонов, който апелира към учителите, които преподават „Безопасност на движението по пътищата“ да заострят постоянно вниманието на своите ученици върху темата и да се работи максимално с родителите.

Ще се извършват наблюдения и специализирани акции срещу разпространение на наркотични вещества на подрастващи, подчерта пред директорите инспектор Димитър Христов от Детска педагогическа стая и призова педагозите да бъдат бдителни и при появата на съмнителни лица край училищата, и да сезират веднага полицията.

Областният управител Кристина Сидорова поздрави директорите на училища от област Габрово. „Пожелавам ви от сърце здрава, присъствена и успешна година. Да изпитвате  удовлетвореност от работата си и да се гордеете с успехите на своите ученици, защото те са много. Благодаря ви, че представяте област Габрово чрез тях по най – добрия начин. В мое лице и в лицето на Областна администрация имате партньор, на който може да разчитате за всичко. Надявам се да преодолявате трудностите, защото без такива не може, с лекота, да споделяте опит и добри практики едни с други. Има какво да се види и покаже от вашата работа и успехи.“ 

Към пожеланията за успешна година се присъедини още и зам.-ректорът на Технически университет – Габрово проф. Александров, който подчерта, че вратите на залите в университета винаги са отворени за учениците и учителите и предложи съвместни работи по различни проекти.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!