Търсене

През март в МБАЛ „Свети Иван Рилски“-Габрово – консултация с дерматолог, неврохирург и ревматолог

Специалистите, които ще консултират в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ пре

Поредна възможност за консултация с утвърдени специалисти предоставя МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Габрово на пациенти от града и региона. Като част от здравната инициатива за осигуряване на висококачествена медицинска грижа, през март в Габрово ще бъдат д-р Дамянка Йорданова, д-р Димитър Черкезов и д-р Евтим Малинов.

Д-р Дамянка Йорданова – ревматолог от УМБАЛ „Света Анна”-София, специалист в сферата на диагностиката и съвременното лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат, костите, ставите и мускулите, ще консултира пациенти на 19 и 20 март (събота и неделя) 2022 г.

Д-р Димитър Черкезов – специалист от МБАЛ „Света София“ в областта на венерологията, хроничните кожни болести, автоимунните и алергичните дерматози, онкодерматохирургията и кожните прояви при вътрешните болести ще консултира пациенти на 19 март (събота) 2022 г.

Д-р Евтим Малинов – специалист-неврохирург, с богат професионален опит в Германия, ще консултира пациенти на 26 март (събота) 2022 г. Препоръчително е при преглед пациентите да носят: образни изследвания на плаки, хартиен носител или CD; заключения от изследвания; списък на евентуални алергии; списък на лекарствата, които приемат; предходни епикризи.

Прегледите са срещу заплащане и се осъществяват след предварително записване на тел. 066/990090.

Подробна информация за здравните инициативи, дейностите и услугите на МБАЛ „Свети Иван Рилски“- Габрово - тук

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!