Търсене

Приемът за безплатните ИТ обучения за ученици в Севлиево се удължава до 12 октомври

Ученици от 5-11 клас могат да кандидатстват за школа по „Уеб програмиране“ или „Разработка на игри“
Севлиево онлайн
Приемът за безплатните ИТ обучения за ученици в Севлиево се удължава до 12 октомври

Снимка: Pixabay

Училищна Телерик Академия - най-мащабната безплатна ИТ инициатива за ученици, ще приема кандидатури на ученици в 5-7 клас за обученията си по уеб програмиране и в 8-11 клас за разработка на игри в Севлиево до 12 октомври. Участията в ИТ програмите е безплатно, а кандидатстването за тях става през сайта на Училищна Телерик Академия.

В школата по „Уеб програмиране“ за 5-7 клас, учениците усвояват основите на програмирането и се научават да създават собствени сайтове.

В школата по „Разработка на игри“ за 8-11 клас, учениците ще се научават да програмират, докато създават компютърни игри.

Обученията ще се провеждат в рамките на 72 часа през учебната година, започвайки от края на октомври, а форматът им (онлайн или присъствен) ще бъде съобразен с препоръките на здравните органи. Програмите в гр. Севлиево се реализират в сътрудничество с учебен център „English Time“ и с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и Questers.

Процесът на кандидатстване става онлайн през сайта на Училищна Телерик Академия и включва попълване на форма за кандидатстване, както и приемен тест до 12 октомври.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!