Търсене

Продукти за близо 4 хил. лв. раздадоха за Коледа от "Интеракт клуб"

Продукти за близо 4 хил. лв. раздадоха за Коледа от "Интера

Пакети с хранителни продукти за близо 4 хил. лв. бяха раздадени за Коледа от членовете на "Интеракт клуб" в Севлиево, казаха от ръководството на клуба. Продуктите са предоставени на хората от домовете за възрастни хора в с. Стоките, с. Добромирка и Дневния център за хора с увреждания в град Севлиево. 

Изображение - 10185

Инициативата "Купи и дари", под чието мото се проведе кампатията тази година всъщност се осъществява за втора поредна година. Идеята, която тръгва през 2011 г. от Русе, е пакетирани и дълготрайни хранителни продуктиза да отидат при нуждаещи се. За целта гражданите имаха възможност да оставят продуктите, които сами купуват с благотворителна цел, в специално обособени за целта колички в денонощен магазин “2+2” и хипермаркет “Кауфланд”. 

Изображение - 10186

След приключване на кампанията, продължила девет последователни дни, доброволците от "Интеракт клуб" споделиха, че гражданите не дариха само продукти, а най-вече вяра, любов, грижа и надежда за една вълшебна Коледа. Едно от техните коледни желания е вече сбъднато, а именно - инициативата да се превърне в традиция.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!