Търсене

Професионална гимназия "Марин Попов" получава 600 хил. лв. от МОН за ремонт на физкултурния салон

Професионална гимназия

Снимка: Община Севлиево

Ремонт на физкултурния салон в Професионална гимназия "Марин Попов" ще бъде направен със средства по Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските училища за периода 2024 - 2026 г. към Министерството на образованието и науката, обявиха от Община Севлиево.
 
Проектът включва ремонт освен на физкултурния салон, на спомагателните и обслужващите помещения към него. Предвижда цялостен ремонт на покрива, топлоизолация на таван и фасадни стени, ремонт на санитарните помещения към съблекалните, подмяна на дограма и врати, цялостно вътрешно шпакловане и пребоядисване и подмяна на всички настилки в сградата на салона. Ще се извърши подмяна на осветителната инсталация с нова енергоефективна и ще се изгради нова мълниезащита. 
 
В края на миналата година Община Севлиево кандидатства пред Министерството на образованието и науката за изграждане на спортна площадка със специализирана настилка и вътрешен ремонт на физкултурен салон в СУ "Васил Левски", изграждане на спортна площадка със специализирана спортна настилка в ОУ ,,Стефан Пешев“ и ремонт на физкултурния салон в гимназия "Марин Попов". И трите проекта са одобрени за финнасиране. 
 
Реконструкцията на салона в севлиевската професионална гимназия ще струва 600 000 лв. 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!