Търсене

Промяна в ръководството на Ideal Standard International

Отворени врати в завода за санитарна керамика

Позиционираната в Севлиево "Идеал Стандарт-Видима" е най-голямото подразделение в семейството на "Идеал Стандарт Интернешънъл"

Ideal Standard International S.A., водещ производител на продукти за баня в Европа, Близкия Изток и Северна Африка, обяви, че Йонас Нилсон, главен изпълнителен директор (длъжност, изпълнявана съвместно с Ян Петер Тевес) и президент на сегмента керамично производство, напуска компанията, считано от 30 юни т.г., съобщиха от компанията.

От 1 юли Ян Петер Тевес, поема самостоятелно поста главен изпълнителен директор и президент на сегмента производство на фитинги.

Йонас Нилсон се присъедини към Ideal Standard през 2019 г. като главен директор производство. През 2021 г. пое ролята на главен изпълнителен директор съвместно с Ян Петер Тевес. Йонас се оттегля след успешно преструктуриране на производствената база и рационализация на логистичните мрежи. Под негово ръководство функциите в производството значително подобриха своето представяне във всички области и продължават да постигат по-високи нива на качество, ефективност на разходите и оптимизация на веригата на доставки.

Бордът и акционерите на Ideal Standard благодарят на Йонас Нилсон за значителния му принос към компанията и поздравяват Ян Петер Тевес за поемането му на позицията на главен изпълнителен директор. По време на съвместното изпълнение на длъжността главен изпълнителен директор на компанията от 2021 г. и бивш главен търговски директор, Ян Петер Тевес е в идеалната позиция да ръководи Ideal Standard в по-нататъшното му развитие, надграждайки лидерството и визията, които вече е показал, се казва в съобщението.

Ideal Standard International е водещ производител на продукти за баня в Европа, Близкия Изток и Северна Африка, предоставяйки богата гама от продукти за жилищни и обществени сгради в над 100 държави. В Севлиево е най-голямото подразделение на компанията - "Идеал Стандарт-Видима". Компанията произвежда продукти от всички продуктови категории в санитарната керамика и фитингите, както и от многокатегорийните предложения - решения „обслужване на едно гише“ за своите клиенти. Ideal Standard International има водещи пазарни позиции в няколко от най-големите продуктови пазари за санитарна керамика и фитинги в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Компанията продава своите продукти под известни международни и национални марки, като Ideal Standard, Porcher и Armitage Shanks.

 Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.