Търсене

„Раковски 1964“ е втори в класирането преди мача в събота

„Раковски 1964“ е втори в класирането преди мача в събота

Мъжкият волейболен отбор на Севлиево е втори в таблицата с класирането след седмия кръг на първенството на националната волейболна Висша лига, след като миналата събота надиграха „Попово 09“ като гости с 3:0 гейма и вече имат четири победи, което им дава общ резултат от 11 точки, с девет по-малко от лидера в класирането „Доростол“, Силистра.

Момчетата от крайдунавския град продължават победния си ход в група Б на Висшата лига, след като в мач от VII кръг надиграха с 3:0 като домакини „Черноморец Бяла – 2008“ (Бяла)

В друг мач от кръга отборът на Дунав (Русе) постигна третата си победа от началото на сезона, след като надигра убедително с 3:0 „Дея Спорт“ (Бургас).

Във временното класиране води Доростол със 7 победи от 7 мача и 20 точки пред втория, „Раковски-1964“ с 11 точки. Само точка по-малко имат третия и четвъртия в таблицата – „Дея спорт Бургас“ и „Дунав“. Девет точки има в актива си отборът на Бяла, а волейболистите на Попово са в дъното на таблицата с нула точки.

Следващата среща на севлиевските волейболисти е тази събота, 11 февруари, срещу „Дея спорт Бургас“. Срещата ще се играе в Бургас.   

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.