Различни с новия копринено черен цвят на Идеал Стандарт

Идеал Стандарт представи нова колекция за обзавеждане на цялата баня в цвят копринено черно (silk black) като контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители.

Черното въплъщава изисканост. То ще даде възможност на клиентите да преобразят всяко пространство, използвайки смело ефекта „изцяло черно“ или като създадат визуален контраст с присъствие на определени изделия в черно.

Новата колекция в станалото модерно вече покритие се състои от селектирани продукти на Идеал Стандарт от всички продуктови групи: смесители, порцеланови мивки, мебели, тоалетни, поддушови корита, душ кабини, душ системи и аксесоари за банята. Коприненото черно придава приятно изискан вид на изделията, внасяйки елегантно съвършенство, особено когато се комбинира с естествени материали като дърво, мрамор и камък. Продуктите са подходящи да ревитализират пространствата при реновация, или да направят ярко впечатление в нови хотелски или жилищни бани, където черното ще създаде интимна и завладяваща атмосфера. Те са подбрани сред най-добре приетите и иновативни  модели от портфолиото на Идеал Стандарт.

Смесителите за умивалник с новото покритие са от колекция Ceraline, която притежава органични и цилиндрични форми, и от колекция Cerafine O, която внася екстравагантност с яркия си дизайн.

Термостатните смесители за душ са Ceratherm T, оборудвани с новия термостатен затварящ механизъм на Идеал Стандарт FirmaFlow Therm, отличаващ се с издръжливост и висока степен на безопасност и функционалност.  Душовете Idealrain допълват изживяването с широкия избор от ръчни и горни душове.

В същото време колекцията Tesi предлага избор на мивки и мебели, както и тоалетни и бидета. Тоалетните чинии с деликатни форми и с иновативната технология за измиване AquaBlade® допринасят за ефективното използване на водата и за осигуряване на високо ниво на хигиена.

В напълно черно са преобразени и новите супертънки поддушови корита на Идеал Стандарт Ultra Flat New, както и душ кабините Connect 2. Копринено черното предложение на Идеал Стандарт се разширява и с черни аксесоари за баня и кухненски смесители.

„Разработваме нашите колекции с мисълта за превъзходство в дизайна", изтъкна Масимо Висмара, вицепрезидент „Бранд и Активация“ на "Идеал Стандарт Интернешънъл". "Знаем как един цвят има силата да преобрази всяко пространство. С коприненото черно даваме възможност на дизайнерите да изразят своя стил както при проектирането на нови бани, така и за реновация. С нашето предложение в черно, обхващащо всички продуктови категории, може да се приложи изцяло черен подход или да се създаде контрастен фокус с отделни черни елементи.“

Продуктите в копринено черно ще бъдат налични на пазарите в цяла Европа от юни тази година.

За повече информация: www.idealstandard.bg

 

 

Започва кандидатстването за стипендиите на сдружение "Севлиево 21 век"
Бизнес
„Идеал Стандарт-Видима“ - успешен старт и перспективи за 2021
Бизнес
"Силата да помагаш" донесе в Севлиево титлата "Инвеститор в обществото"
Бизнес
В "Идеал Стандарт-Видима" изпратиха поредните стажанти
Бизнес
Йонас Нилсен и Ян Питер Тевес ще ръководят съвместно "Идеал Стандарт Интернешънъл"
Бизнес
Нови инвестиции за 6 млн. лв. в завода за арматура в Севлиево
Бизнес
Идеал Стандарт вдъхновява с премиерата на уникални събития
Бизнес
Фирмите подават заявления за трета фаза от подкрепата с оборотен капитал
Бизнес
До 20 000 лв. могат да получат хората с увреждания за започване на собствен бизнес
Бизнес
Михаил Йонков и Ренета Николова са новите президенти на Ротари и Интеракт
Бизнес
Различни с новия копринено черен цвят на Идеал Стандарт
Бизнес
20 студенти започнаха летен стаж в „Идеал Стандарт – Видима“
Бизнес
Билковите води и продукти на InaEssentials вече се предлагат в Севлиево
Бизнес
Together World Tour - Ideal Standard предприема околосветско пътуване
Бизнес
Утре в Берлин - втората спирка на Together World Tour
Бизнес
Работна група изготвя списък на свързани със санкционираните от САЩ
Бизнес