Търсене

Росен Цветков встъпи в длъжността зам.-областен управител

Росен Цветков встъпи в длъжността зам.-областен управител

От вчера Росен Цветков е заместник-областен управител на област Габрово. Той и колежката му Мария Пенева бяха представени официално, този път с ресорите, за които всеки от тях ще отговаря.

Мария Пенева ресорно ще организира, контролира и отговаря за дейностите транспорт и транспортни схеми, труд и социална политика, проблеми на безработицата и заетостта, безопасност и здраве при работа и здравеопазване.

Росен Цветков поема ресорите земеделие и гори, околна среда и води, вероизповедания, етнически и демографски въпроси, координация и взаимодействие с неправителствения сектор.

По време на представянето си Росен Цветков сподели: „В работата ни ще заложа на диалога, ще бъда открит и ще обсъждаме въпросите така, че да взимаме най-добрите решения“.

Росен Цветков е от Севлиево. До назначението му в Областта беше преподавател в ПГМЕТ "Ген. Иван Бъчваров" и хоноруван преподавател в Техническия университет в Габрово. Цветков бе и първи мандат общински съветник в ОбС Севлиево в групата на патриотите. 

Един от първите ангажименти на новия заместник областен управител бе участието му в церемонията по връчване на дипломите на завършилите СУ "Васил Левски". Цветков връчи отличията "Рицар на почетния знак", с които училището традиционно отличава най-добрите си абитуриенти. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!