Търсене

С 18 медала си дойдоха таекуондистите ни от Републиканското

С 18 медала си дойдоха таекуондистите ни от Републиканското

7 златни, 7 сребърни и 4 бронзови медала е резултатът от участието на севлиевските състезатели от клуба по таекуонд-до "Тервел 2006" на републиканския турнир за деца и юноши, който се проведе в края на миналата седмица в Ботевград.  

Севлиевският клуб взе участие с 18 състезатели - трима в категорията юноши и петнайсет деца. А в комплексното класиране севлиевци завоюваха купата за второто място при децата.

Изображение - 1634

За злато бе участието в турнира на Росина Камбурова, Кристиана Тодорова и Абедин Мехмедов на форма и Велко Ботев, Ферай Ахмедова, Християн Пеев и Николай Василев на спаринг. "Отлично представяне показаха тези състезатели, като Ферай Ахмедова с двата си злетни медала на форма и на спаринг, бе сред претендентите за най-техничен състезател на турнира", сподели треньорът Михаил Ботев. 

Изображение - 1635

За Николай Василев това беше последното състезание като юноша и от есента започва в надпреварите при мъжете.

Това състезание беше отлична подготовка за предстоящото на 24 юни състезанието в Севлиево "Копа Севлиево", което е за деца 8-9, 10-11 и 12-13 години. Тогава севлиевци ще имат уникалния шанс да подкрепят нашите състезатели у дома.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.