Търсене

С центъра за споделени услуги и заводите "Идеал Стандарт-Видима" се превръща в сърцето на компанията

Севлиево онлайн
С центъра за споделени услуги и заводите

Каролина Средков, директор на Центъра за споделени услуги и Ярослав Дончев - изпълнителен директор на "Идеал Стандарт-Видима", снимка: Идеал Стандарт-Видима

На 11 май официално беше открит новия офис на Центъра за споделени услуги на „Идеал Стандарт – Видима“. "Започнахме с 8 човека, после 13, стигнахме до 30, а сега вече 65", припомния изпълнителният директор Ярослав Дончев. "Амбицията ни е до две години екипът тройно да се увеличи. Така заедно със заводите ще се превърнем в сърцето на компанията.“, прогнозира Дончев. 

Каролина Средков, директор на Центъра за споделени услуги, сподели радостта си от разрастването на центъра. "Много се радвам, че продължихме растежа си и по време на пандемията. Вече можем да се завърнем в офиса, но след тези две години, се оказа, че имаме нужда от по-голямо пространство. Днес, то вече е факт. Пожелавам на всички работата в новия офис да върви гладко, безпроблемно и успешно!“, каза тя, обръщайки се към екипа. 

Изображение - 10738  

За извървения път от създаването до днес разказа Ярослав Дончев: „Ще ви върна през 2010 година, когато ръководството на компанията ми възложи да направя анализ къде да бъде организиран Центърът за споделени услуги. Очакванията бяха да е в Полша, който е един от най-големите центрове за споделени услуги в света, както и Индия и Китай. Ние представихме обаче България като вариант. Основният въпрос беше има ли специалисти, които да извършват тази услуга. Убедихме ги, че имаме потенциал. Така започнахме с 8 човека, а сега вече 65.“

Милена Богданова, директор Човешки ресурси – Източна Европа, се обърна към всички служители на финансовата структура с думите: „През 2011 година започнахме със скромната дейност „Управление на вземанията“, а сега сме с многообразие от професии и компетенции. Това е така благодарение на вас, вашите усилия, вашия успех, защото вашият успех е успехът на компанията. Заради вашите усилия и успех развитието на Центъра, доверието към нас е голямо и тук се концентрират все повече професии със стратегическа насоченост, което нас с г-н Дончев много ни радва. Така се увеличава значимостта на Севлиево и България като локация с важни и стратегически за компанията структури: заводите, Дистрибуционен център, Търговска организация, ИТ център и т.н. Същевременно с това даваме все повече уникални възможности за професионална реализация на високо квалифицирани специалисти тук в сърцето на България. За нас е голямо удовлетворение, че това развитие се случва, случва се тук, случва се по начина, по който го мечтаехме, а сега много му се радваме. Ще продължаваме да мечтаем, за да открием след известно време още един такъв хубав офис с два пъти повече от 65 човека", каза богданова и пожела на всички успех. 

Изображение - 10739Екипът на Центъра за споделени услуги, снимка: Идеал Стандарт-Видима  

Официалното откриване бе придружено с рязане на лента, с което бе дадено началото и на първия работен ден на служителите в новия офис.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.